14-10-2016, 08:08 AM
ДФ у Бијелом Пољу: 16. октобра ДПС ће бити послат у прошлост!
Пред више хиљада грађана у Бијелом Пољу је одржан промотивни скуп Демократског фронта на коме је поручено да су избори 16. октобра референдум на коме ће се одлучивати да ли ће се наставити погубна политика Мила Ђукановића и његове лоповске дружине или ће Црна Гора наставити путем који нуди ДФ -Да ради Црна Гора.
На скупу је, такође, грађански активиста и новинар Марко Милачић саопштио да је организација ,,Отпор безнађу’’ приступила Демократском фронту.
Члан предсједништва ДФ Андрија Мандић казао је да је ДФ одлучио да ствар узме у своје руке и промијени Црну Гору.
- 27. Септембра у Подгорици ће бити одржан велики скуп на коме ће бити обиљежена годишњица протеста ДФ-а, а тога дана ће бити одржан и судски спор против мене и мога колеге Славена Радуновића, као што се судски спорови воде и против Милана Кнежевића и стотина храбрих људи који су се супротставили диктатури. Нас нису заплашили, они се плаше нас јер знају да је народ са нама. 27. септембра у Подгорици ћемо саопштити оптужницу коју подижемо, као народ, против Мила Ђукановића. Саопштићемо имена његових најближих сарадника, а пресуда ће бити изречена 16. октобра.
Тога дана, на изборима, народ ће изаћи и саопштити коначну одлуку и народну вољу којом ћемо их послати у прошлост, поручио је Мандић.
Члан предсједништва ДФ Небојша Медојевић је казао да је Мило Ђукановић уништио свако предузеће у Бијелом Пољу.
- Оно што му никада не можемо опростити је то што је уништио традиционални морал, направио је да се стидимо када се у свјетским медијима говори о Црној Гори. Људи из ЦГ су поштени, вриједни и радни, само у ЦГ Мило Ђукановић је успио да умјесто пароле "Да ради ЦГ" 27 година промовише своју паролу ,,да краде Црна Гора’’. Вријеме је да се врати образ Црној Гори, казао је Медојевић.
Члан предсједништва ДФ Милан Кнежевић је истакао да се Мило Ђукановић пита због чега су сјенке испод МИ на слогану ДФ-а.
- Ђукановићу, пошто си безвезе порастао, из БП ћемо да ти објаснимо да МИ представља сваку породицу у Црној Гори коју си уништио у 27 година лоповлука. Ако ниси знао што је МИ то је Црна Гора од које си се удаљио, то је ЦГ коју си опљачкао са својим тајкунима и криминалцима, то је ЦГ од које си направио приватну прћију. МИ смо слободна Црна Гора која је одлучила да изађе из његове сјенке 16. октобра.
Члан предсједништва Дф Бранко Радуловић је казао да Ђукановићу овај пут неће помоћи ни лажи ни паралажи о нашој будућности и нашој садашњости.
-Неће ти Ђукановићу овај пут помоћи ни САЈ-овци ни криминалци, ни лажна опозиција, ни неки кључари својих интереса, поручио је Радуловић.
Новинар Марко Милачић је казао да Отпор безнађу, најмлађа политичка групација, је одлучио да на овим изборима наступи у коалицији са ДФ.
-Након што се догодило укрупњавање опозиције схватили смо да не смијемо дозволити да се и један једини глас проспе и пође у руке Мила Ђукановића, рекао је Милачић.
Посланик ДФ Будимир Алексић је казао да је ЦГ једина земља у Европи у којој власт никада није смијењена на изборима.
-Ми морамо 16. Октобра да побиједимо злочиначки режим Мила Ђукановића. Црна Гора више нема времена да чека, рекао је Алексић.
Посланик ДФ Владислав Бојовић је рекао да грађани сјевера у најдрастичнијем облику на својој кожи осјећају катастрофалне последице владања лоповске дружине која је предвођена Милом Ђукановићем.
-Највећа незапосленост је на сјеверу ЦГ, најмање плате и пензије су на сјеверу ЦГ, најгора демографска слика је на сјеверу ЦГ. ДФ ће учинити све - Да ради ЦГ.
Предсједник ОО Нове српске демократије др Раде Ранитовић је рекао да су у кућу ДФ-а добродошли сви – Срби, Црногорци, Муслимани, Бошњаци, Роми, сви људи који желе промјене.
Медијски тим ДФ-а
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞