20-10-2016, 10:38 AM
Ja ne znam čitat english lengvidž.
Pa pošto kralj ne zna na srpskom da piše i govori ako možeš da prevedeš.
Meni je inače mnogo drago što je Alek na pokojnog Đinđića gledao kao na roda rođenoga, m a kao na brata sa zapada, obojica liberali, obojica demokrate obojica prozapadno orjentisani, obojica za otvoreno društvo itd.
Posle atentata Alek ostao bez velikog frenda, pa je sa Tadićem bio ok.
Posle raspada Dinkićevog G17+ imao je razumevanja prema visokim članovima te stranke pa ih je primio u krunski savet..
Kralj je prozapadno demokrstski liberalno orjentisan.
Nije nacionalista, pijandura, da nosi bradu viče Kosovo is Serbia, gay is not ok itd..
Čovek je građanska moderna demokratija.
Pa pošto kralj ne zna na srpskom da piše i govori ako možeš da prevedeš.
Meni je inače mnogo drago što je Alek na pokojnog Đinđića gledao kao na roda rođenoga, m a kao na brata sa zapada, obojica liberali, obojica demokrate obojica prozapadno orjentisani, obojica za otvoreno društvo itd.
Posle atentata Alek ostao bez velikog frenda, pa je sa Tadićem bio ok.
Posle raspada Dinkićevog G17+ imao je razumevanja prema visokim članovima te stranke pa ih je primio u krunski savet..
Kralj je prozapadno demokrstski liberalno orjentisan.
Nije nacionalista, pijandura, da nosi bradu viče Kosovo is Serbia, gay is not ok itd..
Čovek je građanska moderna demokratija.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.