07-12-2013, 09:14 PM
(07-12-2013, 02:05 PM)Nedicevac Пише: Већ трећи пут је постављам !
Искрено се надам да овај пут неће бити уклоњена, као што је било у претходна два случаја (нараво, без икаквог разлога)...
...
Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.
Није мене брига за цивилизацијске норме. Али постављаш овде СЛАВОПОЈЕ:
- суровим убицама деце и жена
- силеџијама
- пљачкашима
...
Очигледно је да си ... Али твојим величањем зликоваца си ИСПОД било какве цивилизацијске и нецивилизацијске НОРМЕ.
Засераваш ову тему са ФАШИСТИЧКИМ ГОВНИМА!
Зато бих те ја да могу, УДАЉИО са форума ЗАУВЕК. Ниси једини болесно растао и васпитаван у ненормалној породици па да волиш убице, силеџије, отимаче и садисте, али има их који су имали и ГОРЕ услове па су остали нормални.
На крају имаш клубове психопата (форуме) колико хоћеш на интернету (ционисти ти то омогућавају - видиш), а ово је Четнички форум! Значи форум АНТИФАШИСТА, не ФАШИСТА.
Форум Драже и ЈВУО, а не љотића, недића, усташа, СС форум, исл...
А ти би видим на теми о Србији, вешао усташке афирмативне спотове?
Мислио сам се да обришем горњу поруку, али нек стоји, нека се зна (по мени). А администрација, нека одлучи, јер ипак ружи тему.
Ево једне симпатичне песме:
Треба овде да залута неки Рус и види како величамо сатанске убице! Па да каже, ти Дражиновци су једне болесне будале!
Зато господа недићевци, љотићевци и слични, нека на својим сајтовима величају кватерника принц еугена и остале немачке добровољне саучеснике.
Одлична одлука администрације да оно зло уклони одавде!
Има подфорум историја, па нека се излаже (али и критици), а не овде подмукло (фашистички).