16-01-2017, 03:59 PM
(16-01-2017, 12:21 PM)Шумадинац Пише:(16-01-2017, 09:02 AM)смедерево Пише: Постављаш текстове које си већ постављао пре одласка са форума, а које нико не чита... Мислиш да ћеш мене нешто да испровоцираш да одем са форума. Тотално си промашио тактику.
Наравно, није тако! Већ је потребно се подсетити погубности Маркове секте.
Четник никад није био секташ, већ је увелико припадао и штитио своју Цркву као и свој народ.
Узалуд овде намећеш секташко писаније јер није му место овде.
Лупаш глупости ко по обичају,нема те месецима на форуму па онда банеш и лупеташ по темама...
Четник се не постаје регистрацијом на овом форуму, већ постоје одређена правила и кодекси да би неко постао четник.
Ја овде не намећем ништа(и ти ми сигурно нећеш забранити објаве и текстове),већ аргументовано износим да је владика Артемије незаконито отеран са КиМ вољом моћника, а та иста СПЦ која је требала да стане у његову одбрану и заштити га као своје духовно чедо још подгрејала његов случај и најгоре га оцрнила. Хвала Богу његово монаштво и сестринство,као и мирјани кренуло је за својим пастиром. Тако данас широм Србије, а и ван граница Србије ничу катакомбе пуне верног народа.
Пре твог "нестанка" са форума рекао сам да нећу одговарати на твоје писаније овде, а и на оне глупости које ми шаљеш у приватним порукама. Са том праксом наставићу и од сада.
Бог ти дао здравља и среће у животу.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.