18-01-2017, 12:19 AM
Пст ђеца!
Боље ви је да се потрудите да нешто научите и пажљиво одслушате и одгледате видео прилоге које ми постављамо!
А овај сироти интелектуални гном Шумадрипац, навија за нашег Бошка а не зна јадан да је Бошко велики поштовалац свих великих Срба па тако и Димитрија Љотића, ну то јавно не износи јер се нада, као и сви остали са патриотске стране, да гласањем по систему
.
1 БИЛМЕЗ=1 ГЛАС,
.
може да се дође до власти у Новосрбијици!
Да је Вожд Карађорђе чекао да га пучина (стока једна грдна) изгласа још би ми били под Турцима!
Себи убраду:
Негоооо....биће да је Шумадрипац довео новог дублера као номад оног Хаса!
Играју се ђеца....шта'ш....
Боље ви је да се потрудите да нешто научите и пажљиво одслушате и одгледате видео прилоге које ми постављамо!
А овај сироти интелектуални гном Шумадрипац, навија за нашег Бошка а не зна јадан да је Бошко велики поштовалац свих великих Срба па тако и Димитрија Љотића, ну то јавно не износи јер се нада, као и сви остали са патриотске стране, да гласањем по систему
.
1 БИЛМЕЗ=1 ГЛАС,
.
може да се дође до власти у Новосрбијици!
Да је Вожд Карађорђе чекао да га пучина (стока једна грдна) изгласа још би ми били под Турцима!
Себи убраду:
Негоооо....биће да је Шумадрипац довео новог дублера као номад оног Хаса!
Играју се ђеца....шта'ш....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!