26-01-2017, 07:18 PM
(26-01-2017, 06:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Па то би значило да се ради о онима који се ките четничким перјем, па чак и тетовирају своју кожу разним србским симболима а овамо мрзе Русију и Цара Путина и баљезгају како је нами, преосталим Србима-шаки сиромаха, Трули Запад некакав саааааааааавезник, бива Дража је био саааааааааавезник ш'њима пре 70 година, спасав'о пилоте и тако то!
А ћуте кад их питаш како су нам вратили за те пилоте и остало саааааааааавезништво!
И ТО У ОБА РАТА И ОВОМ ПОСЛЕДЊЕМ!
Иш бре!
Ко то мрзи Русију ? Мислим да није проблем у томе него у твом сагледавању реалности, прогласио си Русију за монархију и покушаваш нас остале да увучеш у своје фантазије. Пардон, царевину. Империју.
Видиш Просветару , ово се много тешко заборавља а та твоја царевина није к*рцем мрднула да помогне " браћи". Лако је теби да тупиш из Канаде, не знаш ти како изгледа кад ноћу улицом прође камион са приколицом па се чује мало јаче а ти скочиш из кревета мислећи да се све руши око тебе јер те звук пренуо из сна. Па онда пушиш цигару за цигаром и не можеш да се смириш.
Тако да мени и тај "трули" запад из кога паметујеш и та твоја царевина дођу на исто ,никакве вајде ни од једних ни од других само ми ови са запада бар не глуме пријатеље.