31-01-2017, 07:31 PM
(31-01-2017, 06:56 PM)ЈВуО-КГ Пише:(31-01-2017, 04:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ја.....ама не беше кувара да протествује што Новосрбадија масовно гледа Суља, и то ваистину масовно!
Ми нијесмо били сведоком те бруке ама Гос'н Самарџић приповедааше номад да кад Суљо игра сви градови опусте, само се чује како одзвања трк по опустелим тротоарима оније који касне на хепенинг!
Не знам шта је господин Самарџић приповедао, али знам да је теби дезинформисање близак појам.
Свакодневно вређање Срба и Србије , где год се укаже могућност за то.
Ми Срба и Србије нијесмо вређали нити ћемо!
Међутим!
Ако смо имали коју примедбу то се односило на Новосрбе, шуго-латиничаре и НЕДОВРШЕНЕ ХРВАТЕ!
(31-01-2017, 06:56 PM)ЈВуО-КГ Пише: Лично нисам упознао особу мушког пола која гледа Сулејмана а ни женску особу млађу од 60 година али ајде... указала се прилика за вређање српског народа па само напред " srbendo"
Срећниче, ти мора да се дружиш искључиво са оније 4,5% Срба, шаком сиромаха који некако преживљавају у латиничарској, унијатској и политкоректној Новосрбијици, лошој имитацији Трулог Запада!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!