13-12-2013, 08:51 AM
Читао сам пре неки дан вести из ЕУ (тачније Грчке) да народ масовно 'оће да прода станове на елитним локацијама у Атини,Солуну итд јер су порези огромни и разне комуналије ал' нема ко да купи јер порезници и даље воде да нека некретнина вреди рецимо 150 хиљада евра а нико неће да плати толику цену и људи спремни да дају станове и за 20-25 хиљада евра.Пада ми напамет Украјина и ови морони што скачу по улицама за не знам неку дневницу од ајде нека буде и 50 евра,а није ствар само у уговору са ЕУ него и са ММФ-ом који захтева да скоче сви могући порези и комуналије који су за сада прихватљиви за становништво Украјине које је је махом сиромашно.А од наредне године у Србији долази до повећање пореза од чак 80 одсто тако да ће махом проверопски београдски круг двојке да осети благодети датума врло брзо.
Колико сам видо ипак ће потписати тај кретенски споразум о придруживању,кажу у украјинској влади а ови поменути дебили најавили масовне протесте за недељу.За коју годину ће продавати станове у центру Кијева за 10 хиљада евра да плате рачуне и порез,а у селима и за хиљаду..Иначе имао сам прилику ове године јер сам некако отишао и до Немачке на 10-ак дана да видим невероватну сцену која је била незамислива до пре неког времена поприличан број људи који загледа канте за отпатке по улицама.