02-02-2017, 04:18 PM
МИ, а то није мало, одређујемо нашу подршку равнајући се према степену изјава о привржености пуној, ВОЈНОЈ и ПОЛИТИЧКОЈ,
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј И
са Русијом, јербо на оној другој страни нема шта да тражимо сем умирања на кашчицу или клиничке смрти!
Укажите нами на неку политичку групацију која се залаже за речено снажније, прецизније и громогласније од Великог Војвода и ми га одма'подржавамо, ма то био и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!
Иначе оно "интегрисање" за време титића без покрића је било во времја пјаног Јељцина!
Па и то је боље него баљезг "усе-кљусе" а овамо смо окружени душманима са ножем у зубима!
Све може да се каже за Великог Војвода ал'немож'да му се оспори изузетна интелигенција!
Човек једноставно ВИДИ где је спас док се осталих 95% Новосрбских баба чешља!
Паметном доста!
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј И
са Русијом, јербо на оној другој страни нема шта да тражимо сем умирања на кашчицу или клиничке смрти!
Укажите нами на неку политичку групацију која се залаже за речено снажније, прецизније и громогласније од Великог Војвода и ми га одма'подржавамо, ма то био и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!
Иначе оно "интегрисање" за време титића без покрића је било во времја пјаног Јељцина!
Па и то је боље него баљезг "усе-кљусе" а овамо смо окружени душманима са ножем у зубима!
Све може да се каже за Великог Војвода ал'немож'да му се оспори изузетна интелигенција!
Човек једноставно ВИДИ где је спас док се осталих 95% Новосрбских баба чешља!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!