06-02-2017, 06:37 AM
(05-02-2017, 08:05 PM)Mekenzi Пише: Kako je Šešelj za INTEGRACIJU SA RUSIJOM
a ujedno
Ne želi da napadne Vučića i proevropski režim...
Нападање или ненападање Вучића нема много везе са његовим личним залагањем ЗА ПУНУ ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ!
Он чак мање-више понавља наш став да МИ МОРАМО СТУПИТИ У ТАКВУ ИНТЕГРАЦИЈУ ДА РУСИЈА ДОЂЕ-АЛИ ДА НЕ ОДЕ!
Ми дакле сматрамо да смо се као народ више пута опекли на војевање Аустро-угарске која је долазила па после бежала и нас на цедилу остављала!
Он чак веома прецизно наводи и будуће руске војне базе као и постављање С-300 код нас!
Даклем напад'о он Вучића или не-ОН СЕ ЈЕДИНИ, БАР НА РЕЧИМА, ЗАЛАЖЕ ЗА ЖИВОТНО ВАЖНЕ ОДЛУКЕ ЗА СРБИЈУ!
Покажи ми неког другог ко се за исто, БАР НА РЕЧИМА, залаже и тај ће ома имати нашу подршку ма то био и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!
(05-02-2017, 08:05 PM)Mekenzi Пише: Jel to ono ko 90-ih
Zalažem se za Veliku Srbiju sam gde su granice Karlobag, Karlovac, Virovitica
a ujedno
podržavam režim Slobodana Miloševića i Milošević je najjveći heroj Srbije.
Односи Шешеља и титића без покрића били су ПРОМЕНЉИВИ, рецимо приликом ударања граница на Дрини Шешељ је позивао на УСТАНАК и 'апшење титића а по потписивању Дејтонског споразума 1995-е га је назвао „највећим издајником србског народа“.
Шешељ је такође оштро критиковао и режао на режим и објављивао писанија под називима као „Тиранин са Дедиња“, за Миру Марковић говорио да је „црвена вештица са Дедиња, нова проклета Јерина и највеће зло србског народа“!
СРС је тада била изложена прогону државних медија као и остале опозиционе партије!
У затвору је Шешељ боравио више пута 1994-95-е године а после изласка из затвора је направио „техничку коалицију“ са Демократском странком и Демократском странком Србије па је тако баш он довео Коштуна навлас'иако покушава данас да то заборави!
Због потписивања Кумановског споразума који је успоставио протекторат Уједињених нација и дефакто суспендовао сваки суверенитет Србије на Космету, Шешељ и радикали су се успротивили и поднели оставке на чланство у Влади док су Вук манити и Крмнад Чварак (из партизанске породице) тада чашћавали и играали на столовима!
Толико о његовој љубави за титића без покрића!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!