08-02-2017, 04:57 PM
(06-02-2017, 05:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(06-02-2017, 03:12 PM)Громовник Пише: Па ти живиш у симбиози са НАТО злочинцима, па ништа...
Мож'да бидне али ми не трчимо за Шумадрипцем по свим темама урлајући "уа издајник, Љотар, Љотан...!" него он за нами!
И друго, Канада није Држава у смислу у коме је то била СФР Шугославија Јосипова, ово је више ТЕРИТОРИЈА, ђе те нико не јури да читаш њихове дворске писце нити те обавезује да се смејеш њиховим комичарима, глумцима и ТВ серијама, нити те за "добијање стаааана" условљава учлањењем у неку њихову странку, једном речи ође симбиозе у СФР Шугословенском смислу и НЕМА!
Тога има доле у Чемерици ну ми тамо нијесмо нити ћемо!
Ми ође наше Постове постимо, Празнике празнујемо а Мек Доналда пробасмо ЈЕДНОМ пре 40 зима, кока-колу не користимо јербо се не бавимо лакирањем мртвачких ковчега због чега је иста и измишљена, итд. итд....
На страну чињеница да те нико ође у војску не ћера нити обавезује да носиш њихове кокарде и певаш "Друже Први Министре ми ти се кунемо...", итд....
Ође нас има који живимо слободно са међедима около, три пушке имамо а три продадосмо 'номад, ама нијесмо од оније'тоталитараца слободних који ни кола не региструју нити таксе плаћају, а свако дуге цеви у пикапу носи!
Јел'теее, па свиђа ти се баш та протестантско-римокатоличка слобода и демократија, рекао би човек да ти је баш прирасла за срце

У симбиози си са католицима и НАТО-вцима И ТО ДОБРОВОЉНОЈ већ деценијама, а овде си нашао неком нешто да причаш.
То се иначе у нашем народу зове ЛИЦЕМЕРЈE.
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења