12-02-2017, 09:24 PM
(12-02-2017, 08:10 PM)Громовник Пише: А Сирија беше нема излаз на топло море?
А Србија има?
Добра вам је та теза...
Сирија је сасвим друга прича! До руске војне базе тамо стиже се само уз "покорно молим" Ердогану да пропусти руско корабље кроз Босфор и Дарданеле а то може да се укине кадгођ чифутарија из Вол-стрита изда наређење!
Друго, Русија је ПРИНУЂЕНА да брани ту једину луку баш зато што излаз преко Србије не постоји, уз наравно да би фронт против џихади пери*гуза био тамо а не унутар граница саме Русије!
Књигу даклем, ушаке кад се ради о гео-политичким потезима на шахматној табли ове планете!
![[Слика: 200.gif#275]](https://media4.giphy.com/media/Pf87RTyaNxa8w/200.gif#275)
(12-02-2017, 05:13 PM)Громовник Пише:(12-02-2017, 08:48 AM)ПРОСВЕТАР Пише:(08-02-2017, 04:37 PM)Громовник Пише: Ти можеш да сањаш којекакве "уније", кад се ми ту мало шта питамо. Последњи пут кад смо јавно објавили да смо у "унији са Русијом" (твој Шешељуга беше потпредседник владе), Руси нас глатко одјебаше.
То је било у време пјаног Јељцина а громогласне објаве Великог Војвода најчешће служе само као политичка пропаганда!
Паааа... проблем је у томе што то није била само "громогласна објава" Великог Војводе, него одлука која је јавно изгласана у скупштини и објављена у Службеном Гласнику СРЈ, дакле на државном нивоу.
И остаје чињеница да Русија није хтела унију са нама.
Пардоооон...са којима то НАМА?
Проблем са ВАМА тамо јесте што се ви још увек идентификујете како са СФР Шугославијом Јосиповом тако и са режимом титића без покрића који је био наследник исте!
Не заборавимо, Милошевић је финансирао и прижељкивао рушење пјаног Јељцина, не да би нека Русија васкрсла но да би се тамо вратио пост-стаљински комуно-сатанизам најгоре врсте!
И шта сад?
Чова финасира рушење пјаног а овамо очекује да Јељцин трезан прихвати соједињење са државом чији први човек (по причању Мирјане са цветом у коси) држи у стану слику ОСВЕДОЧЕНОГ РУСО МРЗИТЕЉА Јосипа Броза к'о Икону?
(12-02-2017, 05:13 PM)Громовник Пише: А што се тиче "пијаног Јељцина", јел то беше онај што је довео Путина на власт?
Паааа...."довео га је на власт" тако што је Путин успео преко својих веза да улети у Јељцинов кабинет са 10 одабраних људи и кад их је Јељцин видео одмах се отрезнио и завапио "само немојте да ме убијете"!
Тако је Цар Путин дошао навлас'а не гласањем по систему 1 билмез=1 глас!
Тако је и Трамп номад одговорио нападном новинару који је изјавио да је Хилари добила више гласова пучине од њега, па је рекао (у слободном преводу):
Цитат:Да сам ја желео да дођем навлас'гласовима пучине ја бих имао другачију стратегију!
Међутим!
Гласови пучине мене не интересују!
Човек к'о да је читао Његоша ђе каже:
Цитат:ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРДНА,
ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!
![[Слика: 200.gif#386]](https://media0.giphy.com/media/AVqnPaFY0jVRu/200.gif#386)
(12-02-2017, 05:13 PM)Громовник Пише: Ко нама гарантује да после Путина, који јесте у најбољим годинама, али тешко да ће живети и владати довека, опет неки "пијани Јељцин" не окрене леђа када нам је најтеже?
Нико нами ништа не гарантује до Бога јединога и оне Мишићеве "КО СМЕ-ТАЈ МОЖЕ"!
А гаранција "да нам неко не окрене леђа када нам је најтеже" јесмо МИ САМИ, а не пучина која мирно гледа како се последњи остаци од остатака Србије латиниче и унијате, како се такозвани "Патријарх" љуби и саслужује са кримокатолицима и са јудејима свијеће пали, како на положају Председника седи човек са лажном дипломом који прави гафове чим зине, или Председник Владе који балави и пљује кад говори...та пучина то све изгласава са лепом већином и онда очекујете да Путин преда најновије оружије и базе таквом људском материјалу?!
Па то би Дачић, или још ревноснији од њега који се размножавају к'о парцови тамо, за коферче одма'предали првом ЦИА агенту, или чак првом шоферу неке амбасаде Трулог Запада кога би срели!
Не иде то тако!
ПРВО ВОЈНИ УДАР ПА ОНДА "ГАРАНЦИЈЕ"!
![[Слика: 200.gif#32]](https://media4.giphy.com/media/zSEqtPWy9VogU/200.gif#32)
(12-02-2017, 05:13 PM)Громовник Пише:(12-02-2017, 08:48 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ово о чему ми говоримо неће и не може бити објављено док то у тајности није сређено И ДОК ИСКАНДЕРИ НИСУ У ДЕЛОВИМА ТАЈНО ДОПРЕМЉЕНИ И ИНСТАЛИРАНИ КОД НАС!
Баћушке нам никада ништа нису поклониле, а да нам нису то лепо наплатиле.
Ово је типична ДРУГОСРБИЈАНСКА ПЛАЋЕНА ПРОПАГНАДА које би била достојна и једна Јелена Милић, олињали Вук Драшковић или Кизин духовни Вожда Крмнад Чварак (из партизанске породице)!
За твоју информацију башућке нам јесу поклониле на хиљаде гробова својих војника диљем Србије од Првог устанка па до Великог рата, кад је Русија због нас и саму себе жртвовала!
Међутим!
Они који су "лепо наплатили" то беше Трули Запад који су и пертле на војничким цокулама наплатили....са интересом и ЗЕЛЕНАШКОМ каматом!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!