13-02-2017, 01:31 AM
Цитат:Поштовани корисниче форума, не замери што те не ословљавам по називу који си сам себи дао , као и сви остали на форуму. Мало ми је дегутантно да присталицу Хрвата називам Србином, неко ће помислити да се спрдам, али то ми није намера. Можеш ли ми објаснити шта једног младог човека тера да гласа за извесног Вјекослава са Грбавице ? И шта је тачно циљ политике "српске" радикалне странке. Да ли је то тотално уништење Срба или само повлачење свих Срба у Румунију ?
Врло радо ћу ти објаснити, Војислав Шешељ није хрват, већ Србин из Херцеговине (село марева љут) где му живи и дан данас одређен број рођака, а ту теорију је изнео Вук Драшковић, Војислав Шешељ је уписан у црквену књигу крштених у манастиру Завала 1958. године, а кум му је био извесни Божидар Кораћ чији гроб се налази стотинак метара од поменутог манастира, у све ово сам се уверио својим очима. Ја нисам страначки активиста или војник како се каже, зато не желим да овде износим гомилу шаблонских глупости некога из те феле. Политику Војислава Шешеља ја доживљавам као српску и антиглобалистичку политику, за разлику од просечног Србина који не воли западне земље зато што никада није био у њима а желео је па је бесан, ја сам у већини тих земаља био, исто тако био сам и у Русији и Белорусији, имам познанике, пријатеље и контакте и на једној и на другој страни и када бих ме сад питао у којој земљи би после Србије волео највише да живим рекао бих ти у Белорусији, просто једноставно сматрам себе за тврђек српског националисту и антиглобалисту, не слажем се у свему са Војиславом Шешељем али просто све ове године мислим да од њега нема бољег кандидата и мој глас припада њему исто тако мислим да је својим држањем на робији у Хагу показао да је спреман и кад за то постоји могућност испаштања спреман да остане доследан у својим уверењима, и мислим да је у Хагу доказао да је Србин па макар по националности био и Азербејџанац.
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!