14-02-2017, 10:54 AM
Цитат:Наравно да су сви волели Америку, али све је то променила породица Клинтон. Ја би их волео и данас да се нормално понашају према нама, исто тако и са Француском. Нисам волео Енглезе, Немце и багру сличну њима...Гледај, ниси ти могао да идеш улицом и да вичеш деда ми је био четник и други деда ми је био четник , али сам славио славу без прекида тј. моји , никада се није прекинуо континуитет празновања.
Од Шешеља су сви кандидати бољи, рећи ћу ти и зашто, зато што би свако од кандидата уколико победи прихватио ту победу, Шешељ не би, искомбиновао би се за неке паре и признао пораз што му не би било први пут. Шешељ је човек који пре свега гледа лични интерес. А његови радикали никада нису имали такву снагу док је он био ту као што су је имали кад је странку водио лажни сеоски домаћин Томислав Николић.
Ми данас и најебавамо од радикала и бивших и садашњих , за бивше видиш и сам шта раде а ови актуелни заузимају места у скупштини без разлога и понашају се као да су ови из опозиције на власти па ударају по њима сваки дан, а Вучића " заборавили ".
Српска Радикална Странка није добра за Србију зато што неким Србима причају оно што би ови волели да чују а то углавном нема везе са реалношћу и тако народ доводе у тешку заблуду. Наравно, то није први пут али ме искрено изненађује број оних које Шешељ може да шалта како хоће
Славу су славили и поједини чланови СКЈ, Шта год причали ја мислим аргументовано да бољег кандидата од Шешеља нема, са друге стране мислим да је Тома мање зло од ДОС-а
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!