17-02-2017, 10:59 PM
Ove brojke koje pricas o Vojvodini nisu relevantne jer su je naselili Crnogorcima i Hercegovcima i normalno da je veci procenat posle drugog rata. Mislim da su imali dva popisa iz 21 i 29.
Па гомилу Срба су прекршћени ....а гомила су били убијени у у СРПСКОЈ ВОЈВОДИНИ!
izgurao Veliku Srbiju
Мислим овде си почео да патиш од своје индоктринације!
Велика Србија је енглески аустро’угарски пројек.....велика србија је увек и то увек била камофлажа за велику хрватску......ко је увек била и то како мала.....
5 пута је споменута у 20 веку и сваки пут се проширила.....
Свар што типичан хрват не сваћа......је колико број Православни Срба је било Далманцији према број хрвата римо католика у црној гори......смешно да има тамо толико много.....
Та ћелио бих да се изтражује кад су Срби прекршћавали у Војводини......
Па гомилу Срба су прекршћени ....а гомила су били убијени у у СРПСКОЈ ВОЈВОДИНИ!
izgurao Veliku Srbiju
Мислим овде си почео да патиш од своје индоктринације!
Велика Србија је енглески аустро’угарски пројек.....велика србија је увек и то увек била камофлажа за велику хрватску......ко је увек била и то како мала.....
5 пута је споменута у 20 веку и сваки пут се проширила.....
Свар што типичан хрват не сваћа......је колико број Православни Срба је било Далманцији према број хрвата римо католика у црној гори......смешно да има тамо толико много.....
Та ћелио бих да се изтражује кад су Срби прекршћавали у Војводини......