19-02-2017, 02:50 AM
(19-02-2017, 02:16 AM)Бенито Пише: Само да вам кажем да је ово сајт и наравно као изразито демократски медиј, можете рећи шта год размишљате.
Али, ипак, имајте макар мало озбиљности кад нешто коментаришете. Људи прочитају на стотине књига пре него се усуде да нешто о некој теми напишу. Изгледа да је дошло време да све то може преко инстант текстова наших врлих гугл новинарчића.
Mozes da izneses svoj stav, a pre svega ovde mozes i da naucis i da saznas mnogo o nekim stvarima. Od nekih clanova mi mladji a tu smatram sebe sa 30godina, mnogo mozemo da naucimo. Mozes da procitas mnogo knjiga ali svako ovu temu moze da tumaci sa svojim uverenjima, i da iznese svoj stav.
Mozda nekog i boli sto su Srbi ginuli toliko a svoju drzavu su dobili kada su svi otisli.
Evo ja sam juce u kafani pitao da li neko zna ko je Punisa Racic od deset ljudi troje je znalo.Nemoj da zameris mnogo smo lose obrazovanje imali nisu dali coveku da se probudi kao jedinka i da zeli da prosiri svoje znanje. Ja smatram da je Aleksandar Kriv mozda ja lupam , mozda su sve cinjenice protiv mene, ali to je moj stav i licno uverenje, i to tesko moze neko da promeni moze samo da omeksa sa nekim novim saznanjima. Isto tako mislim da nije bilo ove prve Jugoslavije ne bi bilo temelja za Komunisticku Jugoslaviju.