30-03-2017, 07:36 PM
(30-03-2017, 07:28 PM)Павле Пише: Нема признавања са овим уставом. Шта Србин жели?
Мени су три кључна питања Космет, НАТО и ЕУ. Не бих никада гласао за некога ко каже да је Косово независно, де факто, како год.
Тај би ми ишао пред судију за кршење уставног поретка.
Свако ко говори да би увео Србију у НАТО. И свако ко се залаже за ЕУ по сваку цену. Мада не верујем да имамо више чиме да платимо.
Шта још Србина треба да занима? Економија? Колико се разумемо у економију видимо у лику и делу Млађана Динкића. Сад нам је гувернер жена која има диплому измишљеног факултета.
Свако ко жели може земљу опоравити економски, политичари знају то све.
Ово су три кључна питања за добијање гласа у Србији. Искреног гласа наравно, не оног за посао или за лову, функцију.
Онда би морао војску и полицију да изведеш пред суд, крше уставни поредак тако што не смеју да уђу доле и обављају своју уставну обавезу а то је заштита грађана на њеној комплетној територији.
За мене је кључно питање економија, а то се баш и не решава на овим изборима већ на парламентарним до којих лако може доћи ако овај смрдљивко изгуби председничке изборе.
ЕУ ме не занима ни под разно, НАТО нас је опколио тако да им не требамо а излаз на море немамо па нас тако ништа не чини интересантним за њих. Економија је најбитнија тренутно, који ће нама све ово ако овде за 30 година неће бити никог од Срба. Одоше сви у нека иностранства.