05-04-2017, 07:42 PM
(05-04-2017, 07:29 PM)Шумадинац Пише:
Од господина Твена више ми се свиђа она " Све генерализације су погрешне укључујући и ову".

(05-04-2017, 07:31 PM)регул Пише: Ја не видим тренутно никога ко је способан тако нешто да уради ,Саша Јанковић није за то,јбеш грађанску опцију,чиста превара!
Ма бре Регуле нормално, нисам ни мислио на Сашу Јанковића. Скроз нешто ново, нешто што може да окупи онај слој људи који је могао да окупи СПО пре две деценије. Праве патриоте, монархисте а да то буду и људи из села и људи из града. Јеремића сам поменуо јер је он претендовао на ту групацију само му нико није реко да америчке политичке форе не пролазе код Срба.
Да додам још нешто само , српски национализам данас звучи као нека излизана флоскула, радили су све да га обесмисле и добрим делом су успели у томе. Онда смо почели себе да зовемо патриотама и то су нам обесмислили, кад кажеш да си патриота просечан становник Србије помисли да си неки ментол који није прочитао ни једну књигу. Ко нам је то обесмислио ? Одговор је врло прост а он гласи Шешељ,Паровић,Вацић...разне лажне патриотске организације.

![[Слика: IMG_1492.jpg]](https://s8.postimg.org/ufrzik7cl/IMG_1492.jpg)