19-12-2013, 12:11 AM
(18-12-2013, 12:04 AM)мунгос Пише: ...
И ђенерал се оглушио/прекршио о тај исти закон. Кад је ступио у савез са криминалцима према тад још увијек важећем закону.
Извини, али уопште није тако!
Прво није Дража о томе НИ СМЕО да одлучује, а ван владе из (СССР-а
), кхм. лондона у британији. Друго, пре пуцња, треба да иде ОПОМЕНА! Значи да је командант на терену, што се те лудости тиче Чист.(18-12-2013, 04:34 AM)Србин Пише: Нажалост била су, да је било среће не би био ниједан, рат између светског Јеврејства са једне стране и Хитлера са друге није требао да се тиче нас Срба јер нисмо могли ни допринете ни одмагати, могли смо само да изгинемо што и јесмо
Ех...
Прво и прво, ми смо Срби, односно (би требало) Светосавци. Небеска Србија Постоји, док небеска усташија, или енглеска, или шипнија - НЕ.
Уопште овакви ставови личе на оне јевреје, који су се попишманили што их је Бог Водио кроз пустиње и хтели да се врате у мисирско ропство!
Други рат није био рат између јевреја и хитлера!
Хитлера су (парадокс) направили (и) најбогатији јевреји са запада, док је Стаљин такође тотално РАЗБУЦАО ционизам у бољшевичком СССР-у.
Други светски рат је био рат, где је западна демократија, кренула да завлада светом, а све у духу антихриста. Кренули су да СССР ВРАТЕ под демократску шапу, али и да К.Југославију десрбизују.
И шта смо ми Срби - Светосавци требали ту да радимо?
Да камодр рацку, док антихрист убија по свету?
Па МИ сами смо један од главних циљева антихриста и били и јесмо!
Па не би КЈуг ни била направљена онаквом каква је била, нити увучена у рат онако дебилски, а да није "озна" радила посо...
Наша је дужност била (и остала) да се Боримо за Добро!
Е сад што за то нисмо били УОПШТЕ спремни, то је БЕДА наших глупости из (тада) скоре прошлости.
У сваком случају, Покојни Краљ Александар је покушао да ствари крену правим током (до тада је МНОГО, МНОГО, грешио), али убише га демократе у марсељу 1934.
Значи, коме се не свиђа да буде Србин (Борац за Правду), има алтернативних "народа" колико хоћеш, британија их посеја свуда.
Драго ми је да се сви слажемо (бар овде...) да су титовци гамад, а не антифашисти.
Али немој да се варамо!
Љотић и недић су били у неку руку и ГОРИ од титоваца! Они су кренули са антихристом (јавно!) под руку! Такво "извучено" "српство" од ОБАВЕЗА Српства, је тек каљугетина...