15-04-2017, 06:40 PM
Британци нису ни имали у то време стратешки интерес у Србији јер је цео источни део бивше Југославије у договору са Стаљином на конференцији у Техерану припао Совјетској сфери интереса док су Западни крајеви Југославије,тј. западно од Дрине потпали нормално под Британску и Америчку сферу интереса.Значи да су у суштини Совјети тј. Стаљин, саучесници Западних савезника у уништењу покрета Драже Михаиловића.Нису Британци одлучивали сами о судбини Југославије,напротив главни су Совјети и Амери исто и данас.Брити не прттди,како кажу Руске дипломате данас.Сад што су им Совјети дозволили да бомбардују Српске градове 1944. то је сасвим друго питање.Главни циљ и једних и других је било уништење Немачких снага,ту су Руси прогледали кроз прсте Западним Савезницима да неби они окрвавали руке над Православном Српском браћом.Да ли је морало тако да буде није ми јасно ,ако може неко да ми помогне да разгонетнем енигму зашто су нас бомбардовали 1944?
Британци нису ни имали у то време стратешки интерес у Србији јер је цео источни део бивше Југославије у договору са Стаљином на конференцији у Техерану припао Совјетској сфери интереса док су Западни крајеви Југославије,тј. западно од Дрине потпали нормално под Британску и Америчку сферу интереса.
Ја мислим да си залутао!
Где је била њихова најглавна ”станица” безбедности у регије?
Нису Британци одлучивали сами о судбини Југославије,напротив главни су Совјети и Амери исто и данас.Брити не прттди,како кажу Руске дипломате данас.Сад што су им Совјети дозволили да бомбардују Српске градове 1944.
Мислим да је Принц Павле и та влада помогао са оружавање Хрвате
Па енглези су тотално обукавалих КОМУНИСТЕ ТВЗ ПАРТИЗАНИ.....ТАЧКА!
енглези/американци су били ваздухоплоства КОМУНИСТЕ ТВЗ ПАРТИЗАН, где су еклсуивно напали положај Војске Краљевине.
енглези су исто били тенковска песница против Војске Краљевине у Српској Крајини
енглези су контролисали ИНТЕЛИГЕНЦИЈА СВИ СТРАНА У РАТУ НА ТЛУ КРАЉЕВИНЕ
енглези су покушали да регрутују у Србији Царско Руско игњанство да се супроставе СОВИЈИТИ
ЈУГОСЛАВИЈЕ...ТАЧКА! Чак и оно што су примали СОВИЈИТИ, зашто што су им намерно слали!
Јели имате СОВИЈИТСКИ ЕНГЛЕСКЕ ДИПЕШИЈЕ ШТО ПОТРВЂУЈЕ ТА ДОЗВОЛА?
Ако су енглези имали своје људе на обе стране Шпанске револуције....будите уверени да су имали своје људи у тим фашиштичке и КОМУНИСТИЧКЕ покрет, из њене концепције, и на сви страна.
Па ако нису бомбадовали.....КОМУНИСТИ били имали велика посла.....и Војске Краљевине бих саћекала СОВИЈИТИ уместо КОМУНИСТЕ!
ЈУГОСЛАВИЈЕ...ТАЧКА! Чак и оно што су примали СОВИЈИТИ, зашто што су им намерно слали!
Британци нису ни имали у то време стратешки интерес у Србији јер је цео источни део бивше Југославије у договору са Стаљином на конференцији у Техерану припао Совјетској сфери интереса док су Западни крајеви Југославије,тј. западно од Дрине потпали нормално под Британску и Америчку сферу интереса.
Ја мислим да си залутао!
Где је била њихова најглавна ”станица” безбедности у регије?
Нису Британци одлучивали сами о судбини Југославије,напротив главни су Совјети и Амери исто и данас.Брити не прттди,како кажу Руске дипломате данас.Сад што су им Совјети дозволили да бомбардују Српске градове 1944.
Мислим да је Принц Павле и та влада помогао са оружавање Хрвате
Па енглези су тотално обукавалих КОМУНИСТЕ ТВЗ ПАРТИЗАНИ.....ТАЧКА!
енглези/американци су били ваздухоплоства КОМУНИСТЕ ТВЗ ПАРТИЗАН, где су еклсуивно напали положај Војске Краљевине.
енглези су исто били тенковска песница против Војске Краљевине у Српској Крајини
енглези су покушали да регрутују у Србији Царско Руско игњанство да се супроставе СОВИЈИТИ
Јели имате СОВИЈИТСКИ ЕНГЛЕСКЕ ДИПЕШИЈЕ ШТО ПОТРВЂУЈЕ ТА ДОЗВОЛА?
Ако су енглези имали своје људе на обе стране Шпанске револуције....будите уверени да су имали своје људи у тим фашиштичке и КОМУНИСТИЧКЕ покрет, из њене концепције, и на сви страна.
Па ако нису бомбадовали.....КОМУНИСТИ били имали велика посла.....и Војске Краљевине бих саћекала СОВИЈИТИ уместо КОМУНИСТЕ!