15-04-2017, 06:46 PM
(15-04-2017, 03:08 PM)Павле Пише: Ја више не верујем
Систем је руски, али коме дугују паре? Од кога су га купили?
Дал ми стварно у расправи износиш документ искуцан на енглеском језику и убеђујеш ме да је на основу тога доказано?
На енглеском, Руси кад тргују на званичном нивоу они све на енглеском језику воле да пишу!
Поготово воле да свој систем зову SAM system, та им је омиљена.
Ја не сумњам у то да је било неке транге-франге ту. Ратни профитери, неко је закитио лову и то је цела прича. Вероватно се петљало нешто преко Украјине.
Јел ти видиш да су они на обичан камион накачили цеви и то је то. Ја не знам ко би више веровао у било какву причу о С-300.
Најгоре што бих ја волео да си ти у праву јер би вероватно лансирали ракету у земљу и оборили сами себе.
Око свега другог ја ти се не бих мешао стварно јер видим да си непоправљиво огорчен на баћушке, твоје право, поштујем свако мишљење али Хрвати НИКАДА од Русије нису добили ни један једини део овог система, то ја одговорно тврдим и зато сам написао да је то НАУЧНА ФАНТАСТИКА. Са Украјинцима су нешто муљали, дотерали те цеви, шта год, да оперу папире мало то приказали и то је то.
Кад ти буде досадно прелистај тему о Сирији, ја мислим да је 10-13 страна. Иста прича, Влада каже јавља Курир путује Кинески носач авиона ка Сирији. Иста прича као и овде, ја му лепо објашњавам да се то не дешава, да новинари лупетају а он човек каже да су то чињенице и одмах: Ја сам пета колона, БИА, плаћају ми из БИА да пишем по форуму, комуњара, ма свашта ме нагрдио човек
А ево, носач још путује ли путује, путује...
Енглески је службени језик у међународним пословима.
И немој ти да размишљаш да ли сам ја огорчен на Русе, знам ја добро ко су они. Исти као ови са запада само још подмуклији.
Што признаше Хрвате пре Американаца,та наша браћа Руси ? Братски гест?
Цитат:Posao Hrvatske sa Rusijom posle prve nabavke razvijao se sve brže, a iz vojne baze dvestotinak kilometara istočno od Moskve počeli su redovno da poleću veliki ruski transporteri. Od 1992. pa sve do 1997. iz Rusije je za Hrvatsku organizovano je 150 do 160 letova, a u proseku je prevoženo stotinu tona oružja po letu.
"Русија је наоружавала Хрватску, а не Србију"
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/...rbiju.html
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ja-sam-s...be-1131787
Ово су вести које нису од јуче него од прошле године.
Брига мене што Руси наоружавају Хрвате, мене иритира што Србима глуме пријатеље.А такође ме иритирају Срби који воле Русе више од сопственог народа.