20-05-2017, 04:16 AM
(20-05-2017, 03:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Потписујемо овај глас здраваго розума! Шумашипац-ЈВуО је гњеван што су га браћа компјутераши раскринкали па бесни и пљује ође!
Ми предлажемо да исти двојац покуша да буде добро дете и понекад срочи аргументоване реплике на наше очинске каштиге због пљувања истог по часним Србима, а то значи да престане са сличицама и покличима "Љотач-Љоташ" но да се узме упамет, загреје столицу и скуца нешта писмено или пак да нас заобиђе и кушује!
У надежди смо да ће ова мировна иницијатива бити испоштована на ползу Отачаства нам и добру репутацију овог форума!
Каква мировна иницијатива кад ти не лажеш само кад ћутиш и кад не пипаш тастатуру. Оптужујеш мене за слике које поставља Шумадинац

А што те и ја, као и Шумадинац, називам љотаром. Па зато што делујеш као крџалија, радиш све исто што су и они радили. Лажеш, мажеш, подмећеш, сплеткариш, јуначиш се у празно, покушаваш да изврћеш руглу,такође неуспешно покушаваш да дискредитујеш саговорника, позиваш на државне ударе у којима би гинули други а ти то из фотеље посматрао... Јајарлук се то зове Канађанине, јајарлук.