30-12-2013, 12:32 AM
(29-12-2013, 11:42 PM)херцеговац Пише: Ја те лијепо питах зар није у име Бабин Јара?
Недићева Србија је била окупирана Краљевина Југославија која је по женевској конвенцији имала право да задржи одређене органе пријератне управе, рецимо жандармерију и судство...
Зато, Бабин Јаре, не хандри више по здравом разуму!
Чуј глупости, није Недићева Србија - узгред, то се нигдје није водило као Недићева Србија, протабири мало литературу - била краљевина нити монархија!? Ха, ха, ха....
Окупирана територија није била краљевина нити монархија... Ха, ха, ха...
Lupaš sve više a Boga mi i impozantnije.
Pazi tvoje odvale:
"NEDIĆEVA SRBIJA JE BILA OKUPIRANA KRALJEVINA JUGOSLAVIJA" Hahahahahahahahahhaa
Niakve Jugoslaviej niej ni bilo, kralja Petra nisu smeli da pomenu jer bi Nemci streljali za tako nešto. Jedinog kralja kojeg su smeli da pomenu bio je Aleksandar čiji lik krasi i Nedićeve novčanice, ali Petra nikako i kraljevina se niej spominjala.
Ko te naučio suprotno, slagao te.
Srbija je bila "država" tako je vodjena, nikakva ni monarhija ni republika.
Lupaš za trojcu. Ma Bajić da te uzme za saradnika.
(29-12-2013, 11:58 PM)херцеговац Пише:(29-12-2013, 11:40 PM)Николај Пише:(29-12-2013, 11:36 PM)Alex Пише: Sudilo se u ime zakona i države, Nedićeva Srbija niej bila kraljevina niti monarhija u bilo kakvom smislu. Ne pričaj gluposti, molim te.Никад се пресуде не изричу "у име закона", него у име носиоца суверености у држави; у монархијама су то краљеви, у републикама народ. Не знам у чије име се судило под Недићем, али сигурно није "у име закона и државе."
У име свог суверена краља Петра II.
Hercegovac, to ti je totalna glupost. Petar niej bio suveren Nedićeve Srbije - a i sami nemci nisu dozvoljavali pomen njegovog imena.
To što imaš glasove u glavi to je stvar neke druge prirode