28-08-2017, 11:11 AM
(25-08-2017, 11:46 PM)Chicot Пише: Jedno pitanje posto si ovo dva - tri puta ponovio: koji je to saobracaj vece jacine konkretno, a sta su to novo hvatali iz Barija-sto nisu mogli ranije?Од Африке до Југославије има 1000-1600км. Из Каира и 500 км више од тога. То значи да могу да хватају само саобраћај јаких станица, нпр Титов са Коминтерном и Дражин са Малтом.
Од Барија има 200 до 600км. То значи да могу да хватају и локални радио саобраћај, кога је било више.
(25-08-2017, 11:46 PM)Chicot Пише: Drugo, zasto mislis da su Mekdauelovi podaci neprecizni? Znas li uopste koje informacije su mu bile dostupne. Uopste, gde je sluzio tokom veceg dela rata?Ако МекДауел тврди да је било великих саботажа 1942, а тога нема у железничким извештајима, нити код Нојхаузена, неко од њих нема добре податке.
(25-08-2017, 03:43 PM)Милослав Самарџић Пише: Коју књигу о Другом светском рату је објавио?Чекајте, ви сте га цитирали (погрешно) на насловној Погледа, ваљда сте прво проверили шта је све писао и колико је стручан?
Ја сам читао неколико његових радова о ДСР, о окупационом немачком апарату, онај о немачким јединицама у Крушевцу октобра 44-те сте и сами видели, ту је и рад о потопљеним и извађеним немачким бродовима из Дунава.
Војних радова има из периода Првог светског рата, устанака против Турака, па и раније. Из истог периода има и радове о наоружању.
Чини ми се да највише радова има из 1. светског рата, и о наоружавању Краљевине Србије и ВКЈ.
Мало опширнија библиографија (али опет не потпуна) има на сајту НБС
http://www.vbs.rs/scripts/cobiss?id=1116502355838937
Тако да тврдња да је писао само о црквама и да је нестручан за војну историју и ДСР не може да стоји.