19-09-2017, 08:15 PM
(19-09-2017, 07:58 PM)Бенито Пише: Хајде да се накратко укључим у ову тему.
Био сам два пута у готово самосталном разговору са Војиславом Шешељом и Вељом Илићем.
Питао сам их скоро исто питање. Веља је причао о боравку у Москви. То је било када су Тадић и Коштуница потписивали са Путином и Медведевом онај неуспели споразум о Јужном току. Било нас је свега 4-5 и нико није журио, па је разговор био опуштен. Вељу сам питао само једно питање:" Шта кажу Руси за Шешеља?" Он ми је рекао да је исто питао неког саветника за националну безбедност ( Путиновог) . Веља ми је рекао да му је тај баја дословце казао:" Немојте о њему. Он је за нас одрадио један важан посао и ми му то не можемо заборавити."
Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Е сад, колико је веровати овој двојици политичара који су познати по лагању:" Ко вас је терао да ми верујете. Легитимно је да политичар лаже." Или:" Који брат? Опште је познато да ја немам брата."
Али, ово што сам овде написао је 100 одсто истина, а ви просуђујте.
Jа ти верујем да си разговарао и са Шешељем и Илићем.
Зашто Шешељ није убијен ? Не знам али знам да би патриоте и "патриоте" били срећни због тога.