24-08-2013, 11:54 AM
(20-08-2013, 08:26 AM)СО!!! Пише: Prinčevi zgroženi lažima iznetim u Našim novinama
Beograd, 19. avgust 2013. - Zajednička izjava Njihovih Kraljevskih Visočanstva Princa Petra, Princa Filipa i Princa Aleksandra, povodom današnjeg članka o njihovoj porodici u tabloidnom izdanju "Naše novine":
„Molimo vas da ne koristite našu porodicu kao mamac u cilju prodaje vaših novina. To što je napisano u vašem dostojnom prezira članku su sve laži. Mi jesmo proslavili rođendan našeg oca u Londonu nekoliko dana pre samog rođendana, u krugu porodice, jer smo svi mi zaposleni i ne možemo da dolazimo u Srbiju onoliko često koliko bi smo želeli.
Morate da znate da nas je Princeza Katarina podigla, da smo veoma bliski sa njom i sa gnušanjem odbacujemo bilo kakve optužbe na njen račun i na račun naše porodice. Mi se odlično slažemo u okviru porodice, upravo suprotno od vaših potpuno neosnovanih optužbi i laži, i provodimo onoliko vremena zajedno koliko nam životne obaveze dozvoljavaju.
Takođe, mi nismo gosti u Kraljevskom Dvoru, jer je to naš dom i vraćamo se kući kad god možemo, kao i svi mladi ljudi koji grade svoje samostalne živote, i zaista se uvek radujemo vremenu koje provedemo sa porodicom u Srbiji. Istovremeno, gade nam se optužbe usmerene na naš način života i ponašanje. Najtoplije vam preporučujemo da prekinete ovu kampanju jeftinog žurnalizma, ne samo kada smo mi u pitanju, već i drugi građani i porodice, i da se ubuduće uzdržite od sličnih jeftinih pisanija”.
Опет Ђидове жуте новине клеветају Династију Карађорђевић, нека их, њима рејтинг стално опада, а циљна група им је у изумирању!!!