03-10-2017, 07:28 PM
(03-10-2017, 07:04 PM)Ултрадесничар Пише:(03-10-2017, 05:20 PM)Mekenzi Пише: Upravo to. Ovo potpisujemo.
Zamisli da joj kaže hajde da prdamo onaj golubarnik od stana za 40-50 hiljada evra i kupimo imanje kod Valjeva, Šapca, Užica, Leskovca i živimo ko ljudi bez raskopanih ulica, smoga, gradskog prevoza u miru i prirodnim lepotama..
Uzela bi oklagiju i izmlatila ga, da ona ide u Srbiju da zivi, pored Beograda...
Evo ovde kod mene ljudi svaki dan putuju Beograd-Vrsac na posao 150km svaki dan 50-100radnika Hemofarma prelaze jer im je ponižavajuće da žive u Vršcu, a Vršac je grad, i ima sve..al eto..
Bg je zakon.
Baš to. Neko sa strane bi pomislio da svako ko žeivi u Beogradu ima posao koji je plaćen 1000 evra, da svi sede po kafićima, da imaš službeni BMW, da se o kriminalu samo priča...a ne da je hrana skuap kao da živimo u Maroku,
da nemamo metro nego se vozimao autobusima , što bi rekao moj šef "za sve ti potrebna veza"...
Radio sam ovde u okolini Vršca u jednoj firmi, u kojoj su bili truli beogradski bogataši, koji su otkupili 100ha zemlje, prave farmu alpskih koza, ultra mega giga...Kad sam ja čuo šta oni misle o ljudima van beograda, čim istekao ugovor dovidjenja.
Problem Beograda je što je to malograđanština i što ponižava Srbiju.
Beograd nosi kompleks niže vrednost... Dođu iz lepe naše Srbije i onda posle pljuju po Srbiji...
Pogotovo ismejavanje naglaska srbina sa juga ili centralne i zapadne Srbije.. ismejavanje kad neko kaze iz Leskovac, Niš itd..Al to je pravi srpski dijalekt i naglasak..
A ne ono šatrvački, bate, ša imam, jesi cool, baticee, idemooo...
Većina zla od 1945 dolazi iz Beograda. Gradnjom Novog Beograda počela je propast srpskih gradova....na Novom Beogradu zivi oko 300 hiljada ljudi...
SRBI AKO MISLE DA OPSTANU KAO NAROD SA TRADICIJIOM
MORA OBNOVITI SVOJA OGNJIŠTA, IMANJA I ĐEDOVINU!
DA NAM SEOSKE ŠKOLE BUDU PUNE ĐECE
DA NAM DVORIŠTA BUDU PUNA LJUDI
SEOSKE CRKVE PUNE NARODA
DA SE ČUJE PLAČ BEBE
DA NITI JEDNO IMANJE NE BUDE ZAPOSTAVLJENO!
PAMETNOM DOSTA!
KAKO RADILI TAKO NAM BOG!
AMIN!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.