18-10-2017, 12:59 PM
Neko napisao na društvenim mrežama pa prenosim:
APEL GRADSKOJ VLASTI
Beograd se raspada pod vasom palicom!
Ulice nama najlepseg grada skoro svakodnevno smrde!
Busite cevi!
Kalemegdan rekonstruisete a da struku ne pitate!
Beograd je izgradjen na podzemnim vodama...to ste morali da znate prilikom gradnje vaseg bgh2o!
Mi moramo da zivimo sa vasom blokadom grada svaki dan!
Mi moramo da prezivimo vase megalomanske projekte i vase kampanje jer do kampanja je,zar ne?
Neka deca se tesko probijaju do vrtica i skola i neki roditelji zbog kasnjenja dobijaju manje plate!
Drvece se ne betonira a Cvetni trg je dobio ime po cvecu koje se na tom trgu prodavalo
Hidrant na sred staze sa slepe i slabovide nije samo neobicno resenje grada vec i opasno za nase sugradjane
Grejanje je ok kada je hladno, verujte!
Zivot u velikom gradu i zivot velikog grada jesu komplikovana stvar i sklonite se ako ne mozete da se nosite sa tim!
APEL GRADSKOJ VLASTI
Beograd se raspada pod vasom palicom!
Ulice nama najlepseg grada skoro svakodnevno smrde!
Busite cevi!
Kalemegdan rekonstruisete a da struku ne pitate!
Beograd je izgradjen na podzemnim vodama...to ste morali da znate prilikom gradnje vaseg bgh2o!
Mi moramo da zivimo sa vasom blokadom grada svaki dan!
Mi moramo da prezivimo vase megalomanske projekte i vase kampanje jer do kampanja je,zar ne?
Neka deca se tesko probijaju do vrtica i skola i neki roditelji zbog kasnjenja dobijaju manje plate!
Drvece se ne betonira a Cvetni trg je dobio ime po cvecu koje se na tom trgu prodavalo
Hidrant na sred staze sa slepe i slabovide nije samo neobicno resenje grada vec i opasno za nase sugradjane
Grejanje je ok kada je hladno, verujte!
Zivot u velikom gradu i zivot velikog grada jesu komplikovana stvar i sklonite se ako ne mozete da se nosite sa tim!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.