28-10-2017, 09:14 PM
(28-10-2017, 09:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:(28-10-2017, 08:43 PM)Mekenzi Пише: Budeš li oterao vulgarnoršću, vređanjem, primitivizmom ultru sa foruma ko Prosvetara sledi ti
Alo admini, Domaćine, Jeremija, Samaradžiću ima li nekog da zaustavi i stane na put i da da banuje ovog šumadinca broj dva, što vređa, psuje forumaše. Vulgaran do zla boga piše da su glupi, retardi, itd.
Svakog forumaša vređa i napada..
Oteraće i ovo malo forumaša.
Мекензи ти си тешка дупеувлака. Никога ја терао нисам, а Канађанин је ту. Али да ти кажем нешто, због тога што ти мене покушаваш да офираш сам ћеш себе да прејебеш. Кад мени каже бот да сам Нато почетник, а онда ја њему одговорим да је комуниста са дна каце , то је увреда, ово прво наравно није.Ником живом нисам написао да је ретардиран ??? Нити сам коме помињао мајку,сестру, породицу.
Ако ти кажем да си глуп, то није увреда, то је моје мишљење. Сматрам да сте ти и бот испод просечно интелигентне особе и не знам чиме сам те увредио. Ти ове моје речи потврдиш апсолутно сваки дан и то по неколико пута.
Ако неко треба да лети, то ће модерација да процени. Да сам ја модератор прво би тебе одстранио са форума зато што се као мајмун качиш на сваког новог форумаша. Мене си покушао да изофираш и представиш лажно,ничим изазван. Стално ти се привиђају дупли налози а како сам чуо од других форумаша ти си једини имао дупле налоге. Тако да сам са собом рашчисти.
Другачије бих ја поступао према теби , али нећу јер видим да другог друштва, сем овог на форуму, немаш.
А ти и бот да престанете да лажете да вас неко вређа и своја посла гледај убудуће. Знам да је примитивцима то тешко, али покушај бар.
(28-10-2017, 08:59 PM)Ултрадесничар Пише: Али ти знаш да је Хитлер имао сифилис
Ето, потврди човек све моје речи.
" тешка Дупеувлака... Ако ти кажем да си глуп, то није увреда, то је моје мишљење...мајмун."
"Да престанемо да лажемо данас неко вређа".
Добро пишеш. Као Херта Милер.И немој да се фолираш да те то вређа.