13-11-2017, 02:57 PM
Још каже она сестра принцу Ђорђу "Ваше Височанство",да не понављам Вукашина,само ћу рећи да се само Краљу кађе "Ваше Величанство" а свим осталим припадницима Краљеве фамилије се каже "Ваше Краљевско Величанство".
Она сестра каже "Ваше Височанство" а ја помислим ево га Краљ Александар али од кад он пије те таблете и још се жали да их пије сваки дан,кад онда схватим да је то принц Ђорђе.
Те такве ствари сметају људима који се разумеју и могу да дезоријентишу гледаоце.
Е сада иде шок:
Ако нисте првобитно провалили као што ја нисам,ево сада да кажем.
На почетку епизоде се некако наглашава да је принц Ђорђе направио дете оној дудутки која је спавала са Плетикосићем и којој је неко узео дете.
Она сестра каже "Ваше Височанство" а ја помислим ево га Краљ Александар али од кад он пије те таблете и још се жали да их пије сваки дан,кад онда схватим да је то принц Ђорђе.
Те такве ствари сметају људима који се разумеју и могу да дезоријентишу гледаоце.
Е сада иде шок:
Ако нисте првобитно провалили као што ја нисам,ево сада да кажем.
На почетку епизоде се некако наглашава да је принц Ђорђе направио дете оној дудутки која је спавала са Плетикосићем и којој је неко узео дете.
"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић