14-11-2017, 09:29 PM
(14-11-2017, 07:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(14-11-2017, 03:13 AM)Јеремија Пише:(13-11-2017, 08:55 PM)Шумадинац Пише: Не заборави да тај мјастобљуститељ брани СПЦ од напада Маркових, Антонијевих и Акакијевих расколника, па и од вас усијаних глава на Западу.
Уздравље!
Овде ти морам дати за право.
Бокан наступа са позиције која је најбоља за Србе, Србију и СПЦ.
Како су времена тешка, ситуација на геополитичком небу више него неповољна по нас морали би да заборавимо на лична неслагања и размирице. Јер сваки напад на СПЦ (и сам сам толико пута јавно говорио о неправилностима која ми сметају) уствари је напад на Србију и несвесна сарадња са непријатељима србства. А њих има онолико.
Добри и смирени Православни Хришћанин Драгослав Бокан је ужаснут од могућег раскола, што разумемо, прихватамо и поздрављамо!
Међутим!
РАСКОЛА НЕЋЕ БИТИ!
Ствари ће се с'помоћу Бога великога и Светитеља Србских, решити с'мало топле воде и сапуна, А ЗА НЕКЕ И НАСУВО, и готова прича! Тресла се гора-родио се миш!
Слажем се. Толико је озбиљна ситуација око КиМ да су и Марко Радосављевић ни Давидовић ни Акакије и остали зилоти схватили да је раскол катастрофа и за Православље и за Србију.