22-11-2017, 06:39 PM
(22-11-2017, 04:48 PM)Капетан Пише: Остварен је ратни циљ: ми Срби добили смо државу у Босни која ће у будућности бити модерна, демократска и национална држава Срба. Свели смо Муслимане и Хрвате на статистичку грешку у Републици Српској. Потпуно смо заокружили српску државу, војка је своје урадила. Република Српска добила је међународно призанање највећих сила у свету, Русије, САД, Енглеске, Француске, Србије и Хрватске!
Замислите да нема Републике Српске да су су сви наши официри и политичари осуђени ? Овако смо добили парче наше земље, српске земље, све је то наше, све до Мањаче па до Зворника српска азстава се вије! У центру Бањалуке вијори се српска тробојка! Још један пример: да бисмо нешто и добили морамо се жртвовати!
Да погледамо муслимане! Није им лако. Прошли су најгоре! Потпуно су веровали америчкој политици и завршили су на 24 % резервата као Палестинци, затворени!А шта они имају сад од тога што су Младић и Караџић осуђени? Ништа могу само да кмечее хелп Босниа! Најбројнији су народ а ништа нису добили, сем кмечања! Они су само један од три констутитвних народа у БИХ и ништа више! Све њихове одлуке Срби блокирају!
Хрвати сви осуђени а Херцег Босне нема! А волели би да су на нашем месту! Завиде нам на Републици Српској! Што каже Прљак сви би потписали геноциде да су добили државу! Овако делити са балијама нема ту среће!
Муслимана и Хрватима постаје тесна Федерација, а ми Срби имамо само наше и НАШЕ!!!! Ми смо потпуно остварини циљеве у Босни, ратне, политичке! Муслимани и Хрвати нису!
Ми смо осуђени али имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!
Пресуде...све су то политиче флоскуле и глупости, битан је крајњи циљ! Успели смо у Босни! Које то државе нису од како је света и века настале на покољима, масакрима итд ? Нема ни једне у историји!
Какве пресуде имамо драгуљ имамо РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!
ХВАЛА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ НАШЕМ ГЕНЕРАЛУ!
У потпуности се слажем али им генерала не бих дао у руке.
Да, најважније је сачувати Србску од било каквих интеграција у некакву заједницу или федерацију БиХ.
Подмладак подизати уз свест да је Србска највећа светиња, већа од било каквог личног или партијског интереса.
Школство прилагодити правим вредностима где је ПАТРИОТИЗАМ изнад свега. Историју приказивати онако кава је заиста била а не како је пишу приучени историчари плаћени од разноразних Сороша и осталог хохштаплераја.