23-11-2017, 09:29 AM
(22-11-2017, 09:00 PM)Бенито Пише: Република Српска није држава, него ентитет у оквиру државе БиХ.
Друго, да ли је то био ратни циљ?
Е Срби Срби како се пецамо на те форе. Шапнули нам странци нисте држава него ентитет! Досетили се а ми ко мува на говно!Замислите! А имаш све атрибуте државности! Јел треба да пишем детаљно у каквом је стању Војска Републике Српске оставила Републику Српску? Поле шта су политичари урадили то није питање војске.
Него који то ентитет закључује међународне уговоре?
Ево доказа:
https://www.nacionalno.hr/wp-content/upl...000753.jpg
Руска дипломатија на делу!
Не могу о свему писати пратим детљано шта се дешава имам времена на претек! Ко разуме шта сам хтео написати схватиће!
Чуј ентитет! Е Срби, добро ако ви мислите у главама да смо ентитет онда добро! Да се не досетимо да смо држава!
Американци нам вешто увалише реч "ентитет" а ми се упецали! А имамо државу!
РС је конституисана као држава у свим елементима! Али досетили се реч "ентитет" да не дозволе да говоримо! Пст!
Што каже онај Јанез како му беше име словенски премијер, бивши, не могу му се сетити имена!
"Једина на Балкану независна држава је Република Српска"!
(22-11-2017, 09:00 PM)Бенито Пише: Мени је жао што живите у илузијама, али пресуда Караџићу, Младићу, Крстићу, и осталима, да их не набрајам све, може да има тешке реперкусије по српски народ у Српској, али и генерално. Много је гора ситуација него што је представљате овде, али ....
Српски народ у РС је психички много јачи него Срби у Србији, али генерално. Одбрана живота учинила их је јачим и већ толико година живе под притиском са којим се добро носе. Све издржавају!
Могло је да има...али неће имати!
На пресудама Младићу и Караџићу не може да се руши Српска!
На британској резолуцији СБ УН о Сребреници, ДА МОГЛО ЈЕ ДА ИМА РЕПРЕКУСИЈЕ, АЛИ ЈЕ СРПСКА ОДБРАЊЕНА!
Ту се рушила Република Српска!
Најгоре је прошло!!!