05-01-2014, 09:14 PM
(05-01-2014, 08:45 PM)Свевлад Пише: У демократској држави војска се не бави политиком.
Нисам сигуран да се у демократским "државама" војске не баве политиком.
Али сам апсолутно сигуран, да ни једна Војска, НЕ СМЕ да се бави политиком. Наравно ако је Војска, а ако је банда, може чиме хоће...
(05-01-2014, 08:57 PM)Горан Пише: Ми Срби ћемо заувијек остати подијељени, ту нема никакве дилеме.
...
...
Нисам овим желио продубити подјелу, али ми стварно смета што многи форумаши не скривају да не подносе Србе који нису из средње Србије а сличности су пуно веће од разлика.
Браћо не дозволите себи да се спуштате на ниво једног Веље Илића.
Свака част Горане за пост - прво па Мушко!
Тај малограђански елитизам ноторних сељобера, уби Српство и Светосавље!
Па само прочитати како су се осећали Македонци, а које је гамад стално крстила "Бугарима", пре рата!
Или како се осећају Срби које мутирани енглези, зову: шиптарима, крватима, муслиманима...
Огромне је то штете нанело Српству и Србији!
А иста та Шумадија је насељена 70% Црногорцима и Херцеговцима. Барјак Немањића су Срби из Црне горе (Црногорци) пренели до нових времена!
Али обреновићевске сељоберске демократске и комунистичке расистичке веприне, попишаше се на Народ Светога Саве!
Крвав је то ГРЕХ и претежак - биће то ДЕБЕЛО плаћено!
Тако и ово са Личанима.
Па који је то Личанин трпео у СРЕД београда неке рибникаре, који су пре другог рата КОНСТАНТНО пишали по Православљу, Богу и Вери Срба? "Демитологизовали" Господа и јели говна?
"Веровали или не": па бљувотине до неба...
Али такви нису НИШТА, а најмање Срби.