06-01-2014, 02:10 AM
У следећој сцени поново видимо Дражину групу како иде невојнички: ни колона, ни стрељачки строј, ни извидница. Сви су у гомили, тако да би их покосио један рафал. Можемо се кладити да ће у сличним ситуацијама, ако се ова серија настави, пре наступања на чистину партизани прво опрезно извиривати и слати извиднице на све стране.
Па Милославе па та КОМУНИСТИЧКА школа покретање на терену.....је важила за последних ратове....дугачке колоне војника....сви блиски....сви гледају у једном правцу....то је био један разлог зато сам отворио "нешто из неба" на старом форум.
Тако не мислим да ће Бајић много боље КОМУНИСТЕ ПОКАЗАТИ....зашто је тоталних лајк према рат!
Како је веч рећено ова серија је "БАБА И РАДОШ СЕ ЧЕШЉАЈУ НА РАВНОЈ ГОРИ"
Ово је више за комедија.....и ругање.....
Раније или касније.....Крадош и све повезачка клика ће пуцати сами себе у стопама.....
Ово само показује којих ВОЛОВЕ ВОДУ ДРЖАВУ И ЊЕНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!
Па Милославе па та КОМУНИСТИЧКА школа покретање на терену.....је важила за последних ратове....дугачке колоне војника....сви блиски....сви гледају у једном правцу....то је био један разлог зато сам отворио "нешто из неба" на старом форум.
Тако не мислим да ће Бајић много боље КОМУНИСТЕ ПОКАЗАТИ....зашто је тоталних лајк према рат!
Како је веч рећено ова серија је "БАБА И РАДОШ СЕ ЧЕШЉАЈУ НА РАВНОЈ ГОРИ"
Ово је више за комедија.....и ругање.....
Раније или касније.....Крадош и све повезачка клика ће пуцати сами себе у стопама.....
Ово само показује којих ВОЛОВЕ ВОДУ ДРЖАВУ И ЊЕНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!