31-12-2017, 07:38 PM
Даклем без обзира што је Мила, онако приватно, поприлично неуротична особа и што је овај последњи видео прилог пример једног акутног стања ВЕРБАЛНЕ ДИЈАРЕЈЕ, ђе Мила једноставно немож'да се обузда да уствари ради у корист сопствене штете, као и што се непрестано заклања иза маме*, к'о да нема доста и својијех година, без обзира на чињеницу да и овај интервју са овом водитељком која нами личи на Луја XIV, и није баш нека препорука здравом Србину, без обзира дакле, на све набројано....
ДУЖНОСТ ЈЕ ИПАК СВАКОГ СРБИНА ДА ОЂЕ ПОМОГНЕ КОЛ'КО МОЖЕ, НЕ ЗБОГ МИЛЕ НО ЗБОГ ТОЛИКЕ СРБСКЕ И ДРУГЕ ДЕЦЕ, КОЈЕ БЕЛОСВЕТСКА ПЕДОФИЛСКО-САТАНИСТИЧКА МРЕЖА КРАДЕ, ПРЕПРОДАЈЕ, МУЧИ И....УБИЈА!
ТРАМПОВА АДМИНИСТРАЦИЈА ПОКУШАВА ДА СТАНЕ НОГОМ НА ГРКЉАН ОВОЈ МРЕЖИ АЛИ, ЗА САД, ЈЕДИНО РУСИЈА УСПЕВА ДА СЕ ЕФИКАСНО СУПРОТСТАВИ ОВОМ ЗЛУ!
-------------------------
*Ми лично се гњушамо Милине маме Мире која спада, уз Десанку Максимовић, алкоса и самоубицу Бранка Ћопића и Добрицу Ћосића, групи дворских пјесника и летописаца Јоже Амброзија. Иначе Мира је и аутор оне запевке "Друже Тито ми ти се кунемо...."
ДУЖНОСТ ЈЕ ИПАК СВАКОГ СРБИНА ДА ОЂЕ ПОМОГНЕ КОЛ'КО МОЖЕ, НЕ ЗБОГ МИЛЕ НО ЗБОГ ТОЛИКЕ СРБСКЕ И ДРУГЕ ДЕЦЕ, КОЈЕ БЕЛОСВЕТСКА ПЕДОФИЛСКО-САТАНИСТИЧКА МРЕЖА КРАДЕ, ПРЕПРОДАЈЕ, МУЧИ И....УБИЈА!
ТРАМПОВА АДМИНИСТРАЦИЈА ПОКУШАВА ДА СТАНЕ НОГОМ НА ГРКЉАН ОВОЈ МРЕЖИ АЛИ, ЗА САД, ЈЕДИНО РУСИЈА УСПЕВА ДА СЕ ЕФИКАСНО СУПРОТСТАВИ ОВОМ ЗЛУ!
-------------------------
*Ми лично се гњушамо Милине маме Мире која спада, уз Десанку Максимовић, алкоса и самоубицу Бранка Ћопића и Добрицу Ћосића, групи дворских пјесника и летописаца Јоже Амброзија. Иначе Мира је и аутор оне запевке "Друже Тито ми ти се кунемо...."
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!