02-01-2018, 11:44 PM
Г. Громовник читао сам мало о Радуловићу. Јесте био је министар Вучићев, али знате шта ја не верујем у добровољно повлачењ из политике поготово у Србији. Политика је живот не верујем у те приче. Политичари на високим функцијама се добровољно не повлаче, у ствари повлаче се кад испадну из комбинација кад се не уграде, тј испадне из екипе. Онда објаве како су се добровољно повукли зарад народа и мало пропевају и постану опозиција. Као да он није знао пре него што је постао министар ко је Вучић и шта је политичар.
Друго видим да је Радуловић парничар води парнице по судовима.
Двери са Дражом и Љотићем никада неће постати неки озбиљан фактор у Србији мада сам и ја за њих гласао. Прича о четницима и комунистима је завршена.
Педерлук у Србији није ништа ново. Неки министри Краљевине Југославије па и касније на функцијама су били педери, па међу официрима Краљевине Србије било је педера неки и јунаци са одликовањима, међу поповима је распрострањен педерлук... ништа то ново није. Проблем је што се то јавно порпагира коа нешто ОК, као добро, као идеологија. Не знамо ми ко шта ради међу четири зида.
Нису се они предали него су веровали међународој заједници која је са Алијом договорила да неће бити нападани...међутим један позив Алији из једне стране амбасаде је све променио....
Друго видим да је Радуловић парничар води парнице по судовима.
Двери са Дражом и Љотићем никада неће постати неки озбиљан фактор у Србији мада сам и ја за њих гласао. Прича о четницима и комунистима је завршена.
Педерлук у Србији није ништа ново. Неки министри Краљевине Југославије па и касније на функцијама су били педери, па међу официрима Краљевине Србије било је педера неки и јунаци са одликовањима, међу поповима је распрострањен педерлук... ништа то ново није. Проблем је што се то јавно порпагира коа нешто ОК, као добро, као идеологија. Не знамо ми ко шта ради међу четири зида.
(02-01-2018, 11:34 PM)luka.luke Пише: Уствари, неће нико да отворено каже, ЈНА се у прије проласка кроз Добровољачку предала сарајевским уличарима. Официри и Генерали, међу њима и Радуловић су се без борбе предали.
Нису се они предали него су веровали међународој заједници која је са Алијом договорила да неће бити нападани...међутим један позив Алији из једне стране амбасаде је све променио....