05-01-2018, 05:07 PM
(05-01-2018, 04:52 PM)Небојша Пише:(05-01-2018, 04:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Можда сам глуп или "радикалски бот" што рече Шумадинац, ну нами није јасно како да ДВЕРИ и ДЈБ постану једно, то јест "велика странка", ако је гласачка група ДЈБ "тотално контра ДВЕРИ"?
Нисам ти ја рекао да си бот, далеко било, нити мислим да си глуп, нити сам рекао да Двери-ДЈБ постану једно, него да буду велике странке на различитим политичким половима.
Извињавам се, учинило ми се да је оно "велике странке" било у једнини. Као што рекох, боље они него жути-то сигурно.
Јасно је да ниси ти рекао да сам бот но је то казао Шумадинац, иначе познати "шаљивџија" и Глупи Август овог форума, а тако и написасмо.
(05-01-2018, 04:52 PM)Небојша Пише:(05-01-2018, 04:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Друго, "троловање око педера" јесте веома важно за ДВЕРИ ако није за тебе, Шумадинца или Гроковника, ЈЕР ЈЕ СРЖ ПРОГРАМА ДВЕРИ БОРБА ЗА ПОРОДИЧНЕ ВРЕДНОСТИ а ту бракови мужеложника и лезбача не спадају!
Ја мислим да је троловање око педера отприлике оно "село гори, а баба се чешља", да цитирам омиљеног нам режисера. Од свега око ДЈБ теби то најбитније? Нисам приметио да су мужеложнички бракови у програму ДЈБ. Нити сам за то да се педери лемају. Могу да арлаучу једном годишње, после изађе градска чистоћа, опере улице за њима и мирна Бачка.
Погледај видео прилог ђе лијепа Јасмина прецизно одговара на питање какав је став ДЈБ у погледу мужеложничких и лезбијских бракова.
Нико није за то да се педери лемају па ни ДВЕРИ, због чега су се својевремено и завадили са неким групацијама, али ДВЕРИ су против педербалова јер то је ПРОМОЦИЈА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА, и залажу се за руски закон који парадирање забрањује!
Прошли пут су уз педере парадирали и отворени педофили у Бео'раду, ЧЕКА СЕ НА СКОТОЛОШТВО!
Ако се овако настави Бео'радом ће да парадирају и Мујо и Хасо са оном кравом, "болан Хасо окрен'де јој главу да је једном појубим"!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!