06-02-2018, 07:09 PM
(06-02-2018, 05:15 PM)ЛукаЛоко Пише: Допустите ми да пишем ово, ако није то на штету.
Схватам ту вашу мржњу због Милове политике, али је по мени грешка да проширите тај осећај према свим Црногорцима.
Нисам у току са најновијим трендом, а питам, колико је проценат Црногораца који се даље изјашњавају као Срби? око 40%?
А међутим, колико је проценат национално свесних Срба у авнојевској Србији? 20%? 30%? 37%?
Срби у самој Србији нису бољи од Црногораца.
Вама је наметнута та подела између Србије и Црне Горе и ви сте на жалост некако пристали да их мрзите.
Мржња је тешка реч. Црногорци нису презрени од људи из Србије него од свих Срба. Они су једини у СФРЈ имали националистичко руководство које је било камуфлирано у комунистичко и мрзели су они нас. Мрзе и данас све српско. Брозова врхушка се обрачунавала само са српским и хрватским националистима ове остале је чак и подстицала. Зато данас можеш чути како су једини победници ДСР са простора бивше Југославије ти исти Црногорци,Македонци и муслимани из Босне.
Да не помислиш да тупим нешто, имаш на интернету гомилу клипова из емисија у којима је гостовао Јово Капичић, па можеш и сам да погледаш.