12-02-2018, 06:45 PM
(11-02-2018, 11:47 PM)Бенито Пише: Ма, пусти те коалиције, него реци ти нама двојици, не чита ово нико сем нас, да ли су те примили у Републиканску странку у САД?Нисам ни тражио, али познајем Србе активисте у тој странци. Млађа генерација. Они ми шаљу корисне информације. Све у свему, запрепашћени су како се код нас схвата бављење политиком, пре свега од стране ''угледних чланова''.
А то што су ми они рекли, у основи ми је рекао агент МИ-6, из Лондона, Богдан Видаковић, 1990. Тражио ми је један говор Вука Драшковића, да га преведе и да на анализу њиховим експертима. Да виде вреди ли или не вреди, да ли може да се поправи, итд. У циљу доласка опозиције на власт, тј. рушења комуниста.
Тај експерт је био толико изненађен, да је питао Богдана да није нека грешка. Богдан му је одговорио да није, већ да је то заиста говор лидера опозиције у Србији. Сећам се наслова: ''Ново вино у мешине старе''. Енглез је рекао само једну реч: ''Заборави!''
То, дакле, толико није везе имало са политиком, да је једини логичан исход оно што се и десило, стални пад СПО-а.
Е сад да питам ја тебе и Ђорђа: Да ли и ви подржавате политику угледних чланова, то јест тзв. националне елите од 1990-тих наова, која се у две речи своди на - смак света?