13-03-2018, 12:55 AM
(12-03-2018, 10:41 AM)Шумадинац Пише: Још нам спочитаваш лекције из Лондона као оно чичиште из Канаде...
Шумадрипац ЂУБРЕ ЈЕДНО СМРДЉИВО!
Поштеди овај форум твог смрада бар за време Поста!
Номад кукаш у приватној поруци да се "закопају ратне секире, не дираш ме-не дирам те", ја к'о велим "ајде, Пост је ипак"...а пар сати после тога ти натичеш нами њемачки шлем наглаву!
СМРАДУ СА 150 АДРЕСА И ДВА НАЛОГА САМО У КРАГУЈЕВЦУ!
НЕКИ КАЖУ ДА СИ СВЕШТЕНИК...КУКУУУУУУ....КО ЈЕ ТЕБЕ ЗАПОПИО ТАЈ СЕ КРАГУЈЕВЦУ ГРДНО ОСВЕТИО!
КАД ДОЂЕ ВРЕМЕ, А ДОЛАЗИ, ТЕБЕ И ТАКВЕ КАО ТИ НЕ ДА БРИЈЕМО НО ДА
О С М У Д И М О
БРЕ, А ПО ЗАКОНИКУ БЛАГОВЕРНОГ ЦАРА ДУШАНА!
И ТИ СЕ УСУЂУЈЕШ ДА УЗИМАШ У ПОГАНА УСТА ВЛАДУ ДИМИТРИЈЕВИЋА, А ЊЕМУ НИСИ ДОСТОЈАН НИ ПЕРТЛЕ НА ЦИПЕЛАМА ДА ВЕЖЕШ!
ТИ НЕКОМ СРБИНУ ДА СПОЧИТАВАШ ШТО СЕ ЈАВЉА ИЗ ЛОНДОНА ИЛИ КАНАДЕ А НЕ ЗНАШ СТОКО БЕЗРЕПА, ДА СУ СРБИ ИЗ ИЗГНАНТСВА ОД УСТА ОДВАЈАЛИ И ЗИДАЛИ ЦРКВЕ ОВДЕ ПОЛА ВЕКА ДОК ЈЕ ЦРКВЕ ТАМО ТВОЈА ФАМИЛИЈА И СВИ РОЂАЦИ И КОМШИЈЕ, САМОУПРАВЉАЧИ ЈОСИПОВИ И НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ, СТАРЕ ПОСТОЈЕЋЕ ЦРКВЕ РУШИЛИ И ОД СВЕТИХ ЦИГАЉА ЊИХОВИХ ЗИДАЛИ НУЖНИКЕ ДА СУ СЕ И ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ ОД ТОГА ЗГРАЖАЛИ!
Еве ти слика твоја и твојих у Крагујевцу, сигурно можете да се препознате у маси:
Јес'то ти певао умилним дечијим гласићем "Шоку Тито" ил'неко од твојих?
А?
Негоооо...нем'о к'о онај Словенац, отац и син, дошли на изложбу слика после рата у Марибору где се види Хитлер како говори маси, па син пита оца:
-Јели тата јеси ово ти у гомили са уздигнутом руком за нацистички поздрав?
А тата ће:
-Не разумеш синко, кад је Хитлер рекао "Овај град ће вечно остати њемачки", ја сам дигао руку и повикао:
АЈН МОМЕНТ ФИРЕР!!!
Ово није смешно, СВИ СТЕ ВИ БИЛИ КОЛАБОРАТЕРИ ЈОСИПА БРОЗА ПОЛА ВЕКА А САД ПРИГОВАРАТЕ СРБИМА ИЗГНАНИЦИМА ОВО И ОНО!
Пу гаде!
Покајање вами треба и епитимија од по века!
Знамо ми таке "Свештенике", НОВОТАРЕ, који ни браду не носе свештеничку него штуцују неке три длаке до бола и оковрат носе пластичне крагнице кад изађу уград!
Ал'иде време-носи бреме...и маказе!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!