28-04-2018, 10:20 AM
Мој коначан одговор је следећи.Ја ништа не говорим што није проверено и тачно.Ја нисам сигуран да је на сликама Вјин Ракић које су потписане као Живановић.Намерно сам ти рекао да поставиш слику Марковића.Ја мислим да је то један исти човек на сликама као Живановић,или су веома слични па смо неке слике измешали.Обе ове слике Марковића су у Пецкој.Ту је био и Живановић.Не постоји ни једна слика где су на истој ова два слична лика.Што се тиче надимака то је у реду.Многи су имали лажна имена.Такође сам намерно питао за Луна.Сви су га знали тако,а нико право име и презиме.Моје мишљење је следеће.Човек на слици кад Рачић пере руке не личи на оног Живановића или Марковића.То може бити Ракић.
А што се тиче слика,да је био човек а да га нема ни на једној слици.Ако неко може да ми покаже слику Ратка Голића?Извињавам се нешто ме дрнда тастатура па прескочи неко слово.
А што се тиче слика,да је био човек а да га нема ни на једној слици.Ако неко може да ми покаже слику Ратка Голића?Извињавам се нешто ме дрнда тастатура па прескочи неко слово.