13-05-2018, 10:40 PM
(13-05-2018, 09:51 PM)Громовник Пише:(13-05-2018, 09:32 PM)Бенито Пише: И што се Равне Горе тиче- прво дођите горе, па коментаришете
Ја сам био пре 10 година и тад је полугола трбушна плесачица под шатром плесала пијаним гостима.
Ако ти мислиш да је то одговарајући начин обележавања и давања поштовања нашим бесмртним херојима, онда ок.
Наравно да не мислим.
Али, уопште се не ради о томе. То је секундарни догађај, односно не идем под шаторе, као ни већина на Равној Гори. Ко гледа титоистичке медије видеће наслове типа " Све мање људи на Равној Гори" или " Певачица у крилу пијаног равногорца" и слично. А број оних који долазе осуо се са падом СПО, и од тада је тај број константан. Износи неколико хиљада, а имају само две угоститељске шатре, од којих само једна има једног што удара у дипле.
Са друге стране гледамо целодневни програм " Уживо из Куће Цвећа" где водитељ говори да је велики број поштовалаца лика и дела " покојног маршала" и ове године " преплавио последње коначиште" и "поклонио се сенима врховног команданта". И " тај број сигурно није мањи од 350 људи који су дошли из свих крајева бивше СФРЈ".
Према томе, поштовани Шумадинци, није лош пут између Крагујевца и Горњег Милановца, а онда према Брезни, па Брајићи и право узбрдо. А не да коментаришете овде шта је јавила стара комуњара Гвозден Николић из Чачка.
Или, дођите на Равну Гору кад није то опште окупљање и када је тамо мало људи или нема никога.