12-06-2018, 10:45 AM
Država Srbija danas nema nikakvu ulogu niti spoljnu politiku u Evropi, svetu i regionu...
Mi danas ne znamo koji su nam pravci spoljne politike. Koje diplomate imamo, koje lobiste..Gde smo..
Ne možeš Putinu reći mi idemo u EU! Gde to ima.
Nas više niko ne jbe. Haradinaj i Tači svaki dan nas podjebavaju, ismejavaju, nude nam ruku mira...
Izmlatiše šiptari Marka, isteraše balije Vučića iz Srebrenice...
Svi u regionu nas ismejavaju
Gde god se pojavimo cirkus sa nama...
Ovima na vlasti jeste jedina borba protiv kako oni kažu "Đilas, Jeremić, Janković
"...
Šta god da se desi i uradi krivi su "Đilas, Jeremić i Janković".
Prvi je tajkun, drugi vodja belosvetske mafije...
A glavna politika je redovno snabdevanje botova vodom i sendvičima... To je jedina politika SNS-a.
Mi danas ne znamo koji su nam pravci spoljne politike. Koje diplomate imamo, koje lobiste..Gde smo..
Ne možeš Putinu reći mi idemo u EU! Gde to ima.
Nas više niko ne jbe. Haradinaj i Tači svaki dan nas podjebavaju, ismejavaju, nude nam ruku mira...
Izmlatiše šiptari Marka, isteraše balije Vučića iz Srebrenice...
Svi u regionu nas ismejavaju
Gde god se pojavimo cirkus sa nama...
Ovima na vlasti jeste jedina borba protiv kako oni kažu "Đilas, Jeremić, Janković
"...
Šta god da se desi i uradi krivi su "Đilas, Jeremić i Janković".
Prvi je tajkun, drugi vodja belosvetske mafije...
A glavna politika je redovno snabdevanje botova vodom i sendvičima... To je jedina politika SNS-a.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.