24-06-2018, 07:02 PM
(24-06-2018, 04:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(24-06-2018, 06:42 AM)Mekenzi Пише:(23-06-2018, 08:38 PM)darkob Пише:(23-06-2018, 01:24 PM)Ултрадесничар Пише: Човече, нисам ја измислио реч капитулација. Дао сам ти и линк да научиш шта значи да реч.
капитулација (нл. capitulatio), латиницом: kapitulacija
сагласност, споразум;уговор о предаји војника или неког места у рату; уговор о служењу другог рока у војсци; уговори по којима су европске драђжве имале право у Турској, њеним вазалним државама и у другим источним нарочито муслиманским државама, да њиховим грађанима, суде њихови властити конзули; фигуративно: попуштање, уступање, жртва, признање победе, предаја.
КАПИТУЛАЦИЈА јесте
ГРЕШКА
уграђена у Србски Народ, и то не од јуче!
Србски Народ, широко гледано, јесте НАРОД СА ГРЕШКОМ!
ТУ ГРЕШКУ ВАЉА ИСПРАВИТИ А НЕ ВЕЛИЧАТИ!
НЕ ПРИЗНАЈЕМ КАПИТУЛАЦИЈУ!
Србски Витез и Мученик Драгољуб Михаиловић.
Арно Гујон, Србски Витез
Србски Витез и Мученик Никола Алексић
БРАЋО СРБИ, ОВО ЈЕ БИТКА СА ВРЕМЕНОМ! ПИТАЊЕ ЈЕ КО ЋЕ ДА НАДБИЈЕ И ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ, НАШИ ИЛИ КИЗИНИ!
ТРЕЋИХ НЕМА!
Паметном доста!
Treba Davidovic da dodje da ga malo produhovni...Danas su imal litiju ne znam da li su obišli ovog matorog ludaka...
Dešava se da čovek u tim godinama pogubi razum...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.