27-06-2018, 07:36 PM
(27-06-2018, 07:28 PM)Ултрадесничар Пише:(27-06-2018, 07:10 PM)Шумадинац Пише:(27-06-2018, 07:03 PM)Mekenzi Пише: Postoje fruškogorski manastiri gde može sve luksuzne limuzine da stanu. Mogli su tamo tu proslave i obred da izvedu.
Međutim ovi iz spc namerno se guraju limuzinmama u centar Novog Sada i namerno ugrožavaju pešake, turiste po pešačkoj zoni. Kao da teraju nekome inat.
Zamislite patrijaršiju u Knezu, i svaki dan patrijarh kada mu se ćefne limuzinom kroz pešačku zonu.
Ko poznaje centar Novog Sada sa leve strane i desne kod Riblje pijace, dole ulice modene pa Železničke itd, pa i kod pošte postoje veliki parkinzi, gde eparhija može da zakupi parking mesta i budu u njihovom vlasništvu. Tako rade kompanije u NS.
Al neće popovi da idu 100, 200 m pešaka kroz pešačku zonu, nego limuzinom kroz centar...
Kakavo bahaćenje iživljavanje...Nema veze ni sa pravoslavljem ništa, kršenje svih propisa.
Изабрало си своју страну!
А Марија узевши литру правога нардова скупоценога мира помаза ноге Исусове, и отра косом својом ноге његове; а кућа се напуни мириса од мира.
Онда рече један од ученика његовијех, Јуда Симонов Искариотски, који га после издаде:
Зашто се ово миро не продаде за триста гроша и не даде сиромасима?
А ово не рече што се стараше за сиромахе, него што бјеше лупеж, и имаше ковчежић, и ношаше што се меташе у њ.
А кад разуме Исус, рече им: шта сметате жену? Она учини добро дело на мени.
Јер сиромахе имате свагда са собом, а мене немате свагда.
Тада један од дванаесторице, по имену Јуда Искариотски, отиде ка главарима свештеничкијем, и рече: шта ћете ми дати да вам га издам?
Толмачење:
Народ који даје поповима паре = Марија која помазује скупоценим миром Исуса
Ученици = Хришћани
Јуда = Јуда
Какво злоупотребљавање Св. Писма. Невероватно.
Сваки свештеник СПЦ= Господ Исус Христос
Сваки добронамерни критичар СПЦ= Јуда Искариотски
Шумадинац колико ли си растерао верника са својим понашањем ?
Pop šumadinac radi za pare, kao i svaki pop...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.