15-07-2018, 11:08 AM
(13-07-2018, 02:30 PM)Mekenzi Пише: Evo uzmi Prosvetara na primer...Čovek bi najjsrećniji bio kada bi se desio ovde neki rat, vojni udar, gde bi se mi medjusobno poubijali, klali do istrebljenja...
Ти баљезгаш и покушаваш нами да накалемиш мисли из твојих фантазија и директно ЛАЖЕШ покушавајући да нас оптужиш да прижељкујемо грађански рат!
НИШТА НИЈЕ ДАЉЕ ОД ИСТИНЕ!
Ми промукосмо вичући ође по пустињи да је Србији данас потребан ВОЈНИ УДАР-ПУЧ, а то је смена режима БЕЗ КАПИ ПРОЛИВЕНЕ КРВИ!
То мишљење са нами дели и Мученик Србски Никола Алексић, КОЈИ ПОЗИВА ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ДА ИЗВРШИ СВОЈУ УСТАВОМ УСТАНОВЉЕНУ ДУЖНОСТ И УХАПСИ БАЛАВОГ И КОМПАНИЈУ!
Дакле војска и полиција хапси А НЕ ДОГАЂА СЕ НАРОД НА УЛИЦИ!
С'друге стране грађански рат призиваш ТИ и твој духовни Вожд Крмнад Чварак (из партизанске породице), јер тражите отворено да кумче-недоношче Јосипа Броза, AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA, постане REPUBLJIK!
Исти Крмнад Чварак (из партизанске породице), нема чак ни довољно маште па започиње грађански рат у емисији код Теше са истом реченицом као својевремено Туђман и његове усташе, а то је:
VOJVOĐANSKA LISNICA U VOJVOĐANSKI DŽEP!
Наравно, то је само први корак јербо одмах за тим следи и она још познатија:
VOJVOĐANSKA PUŠKA O VOJVOĐANSKO RAME!
Зато ми предлажемо ПУЧ И ХАПШЕЊЕ и Крмнада Чварка (из партизанске породице), између сталих Вучићевих сатрапа, баш да не би дошло до грађанског рата који ти уствари прижељкујеш!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!