20-07-2018, 12:22 AM
(18-07-2018, 10:01 AM)Бенито Пише: Очигледно јесам. Воле Срби Братство и Јединство, па то ти је.
" Новак није онај стари Новак".
Видимо земљаче. А ни. Срби нису оно што су били, али се још воде да постоје. Схватам ја потребу госпође да јој донесеш још који милион у кућу, али не разумем да је то још неком осим вама битно. А да не навијаш за Хрвате, и да нисмо сазнали да су " Хрвати и Срби су исто", не би ти земљаче ни примирисао финале Вимблдона, а камоли га освојио.
Зато уживај у парама, на нос ће ти искијати.
Ђоковић је отворио "пандорину кутију" у Србију, тј. дао повод либералима ( суштинским комуљарама из "круга Двојке) да чине оно што и Вучић чини ових година. Како каже алкохоличар из ЛДП-а Милојко Пантић "ако си грађанин мораш да навијаш за Хрватску у супротном ти си клеро-фашиста" ( убеђен сам да Милојко не зна ни шта је пасивни офсајд а камоли шта је клерофашизам ).
Ђоковић је то несвесно урадио јер он живи у другом свету ( Монте Карло). Ја га не браним али његова мајка је Хрватица Дијана. Рођена од Зденка и Елизабете Жагар.
А отац Срђан је био активиста ДС-а а сада СНС-а па чак на ТВ Храм
је скоро отворено рекао да треба признати Косово.
П.С. Драго ми је што освојио Вимблдон и како Енглези на челу са принцом Харијем честитају Ђоковићу са лажним осмесима. Али од сада пре ћу да гледам ово роњење и пливање са перајима него "новог Ђоковића".