03-08-2018, 02:48 PM
(25-07-2018, 07:53 PM)ЈВуО-КГ Пише: Али он има право гласа и скуп таквих лакомислених и неуких час одведу комплет друштво и државу у пропаст.
Лепо, лепо....мило нас је да видимо да је и овај форумски двојац, који се понекад свађа сам са собом, најзад схватио погубну сумануту идеју доконих енглеских лордова подпомогнутих парама интернационалне лихварске хидре, по имену
ДЕМОНОКРАТИЈА
а која функционише по уходаном систему
1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС
ЗА ДЕМОНОКРАТИЈУ ЈЕДИНИ СПАС!
Иначе ми смо били сведоком ође у изгнанству кад је наш србски зет Брајан Мулрони увео у Канаду закон по коме и лудаци у лударама добијају право гласа!
Ми смо упозоравали на чињеницу да ће лудаци ускоро ИЗГЛАСАТИ СВОГА на највишу функцију пошто чињеница јесте да је, како ође-тако и на Гњилежном Западу уопште, ЛУДАКА СВАКИМ ДАНОМ ИМА СВЕ ВИШЕ!
На то су нам паметни људи одговорили да се не секирам превише, "изгласавање свога" се већ одавно догодило диљем Гњилежног, тако да се на највишим функцијама седе болесни људи-лутке којима се управља из сенке, што је и Бата Доналд јавно потврдио!
Шта'ш....
Ну ипак...добро је што чак интелектуални богаљи и гео-политички патуљци најзад схвате праву истину, јер
ИСТИНА ЈЕ КАО ДОБРА ШЉИВОВИЦА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ И...ЛЕЧИ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!