06-08-2018, 05:19 PM
(06-08-2018, 03:41 PM)ЈВуО-КГ Пише: Вука није поставила жута банда за министра, него договор са Коштуницом у влади у којој ДС није учествовао. Интересантан је податак да се управо та влада води као најуспешнија од вишестраначја на овамо.
Дану не знам ко је поставио у НИС ни када је постављена.
А људи морају своје политике да мењају јер се околности у свету мењају. Политику мења и Путин и Амери и ови и они...
Нико сем радикала није наступао са само једном причом, а видимо где их је та прича одвела.
Ово што ћу рећи, не мислим директно на тебе, али стекао сам утисак да је неким људима драже да кукају на Вучића наредних 50 година него да се заиста промени власт а самим тим да се промени и нешто у држави.

1. 07.05.2010.
U sastav Upravnog odbora NIS a.d. Novi Sad, kao nezavisni član, ušao je Volfgang Rutenštorfer. Proširenje Upravnog odbora kompanije i izmena njegovog sastava još su jedan od koraka u procesu razvoja sistema korporativnog upravljanja. U skladu sa tim, u ovom trenutku, u sastavu Upravnog odbora NIS-a su tri nezavisna člana – pored Volfganga Rutenštorfera, to su Danica Drašković i Stanislav Šekšnja.
2. SPO je danas koalicioni partner eskadrona smrti srs-sps i ostali sateliti.
Čotrić diže ruku za Dačića, Ružića, Slavicu sve one koji su ih ubijali.
3. Vučić je kao i Vuk, Šešelj, Boško, Koštunica reformisan od stranih agentura.
Evo Vuka Socijalisti mu pobili najjbliže saradnike i bacali bombe na njega on danas u koaliciji sa Dačićem.
Boško sve najjcrnje o žutima a danas se ljubaka u koaliciji sa liderima DS-a Lutovcem-Djilasom-Jeremićem-Borkom....
Šešelj dok je bio u Hagu sve najjcrnje o izdajnicima koji su izdali radikale..Danas miran ko bubica niti jednu reč da kaže protiv balavog.
STRAŠNA VREMENA...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.